Başkan Bıyık, Darıcalıların Gençlik Bayramı’nı kutladı
Başkan Bıyık, Darıcalıların Gençlik Bayramı’nı kutladı
MORAL OTOBÜSÜ İLE ŞEHİR TURU ATARAK VATANDAŞLARI SELAMLADI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram dolayısıyla üstü açık moral otobüsü ile şehir turu atarak Darıcalıların Gençlik Bayramı’nı kutladı. Vatandaşlar da balkonlara çıkarak Türk bayraklarıyla coşkuya ortak oldu.
Darıca’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan Darıcalı vatandaşların evlerine 19 Mayıs coşkusunu götüren Darıca Belediyesi, üstü açık moral otobüsü ile sokak sokak gezerek marşlar eşliğinde 19 Mayıs’ı kutladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ile birlikte moral otobüsüne binerek Darıcalıları selamladı. Vatandaşlar da pencere ve balkonlara çıkarak Türk bayraklarıyla coşkuya eşlik etti.
BIYIK: “19 MAYIS KUTLU OLSUN”
Darıcalılar, moral otobüsünü büyük bir ilgi ve sevinçle karşılarken Başkan Muzaffer Bıyık da vatandaşları tek tek selamlayarak 19 Mayıs coşkusunu vatandaşlarla paylaştı. 19 Mayıs’ın Türk milletinin yeniden dirilişinin sembolü olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlarımızın moralini yükseltmek ve 19 Mayıs coşkusunu birlikte yaşamak için moral otobüsümüzle şehir turu attık. 19 Mayıs Türk milleti için önemli bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 101 yıl önce Samsun’a doğru yola çıkarak yaktığı bağımsızlık ateşi bugün de aynı kararlılıkla yanıyor. Bugün aynı coşkuyu mahallelerimizde vatandaşlarımızla yaşıyoruz” diye konuştu. Darıcalı vatandaşlar da Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.
Gebze’de ara tatil Büyükşehir’le şenlendi
Denizlerimizde (Batı Karadeniz) Fırtına Bekleniyor!
Vali İlhami Aktaş, Roman Vatandaşlarımız ile Romanlar İftar Buluşmasında Bir Araya Geldi
Kocaeli’ye özgü ürünler Hatıra Mağazası’nda
AK Parti Kocaeli’de İftar Sonrası Tartışma
Adem Doğrul, Gebze’yi İftar Sofrasında Buluşturdu!
MHP Gebze’de İlçe Başkanı Değişti
Samsunlular İftarda Buluştu
Gebze Ülkü Ocakları’ndan Gövde Gösterisi: Binler İftar Sofrasında Buluştu!
Gebze Belediyesi’nin “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” Sergisi Açıldı
MHP'den kanun teklifi: 18 yaş altına dövme yasağı
Dilovası'nda sahte şampuan fabrikasına baskın! 40 milyonluk vurgun engellendi
KASİAD’ın iftarında LÖSEV' e büyük destek
Çayırova Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği’nden İftar Ve Dünya Kadınlar Günü Kutlaması
Beylikbağı’na Değer Katan Sosyal Yaşam Alanı: Güzide Cafe & Restoran
105 Milyonluk Dev Vurgun! Kocaeli Merkezli Operasyonda 23 Kişi Yakalandı
Kocaeli'de uyuşturucu operasyonlarında 18 tutuklama
Kocaeli'de 1 Milyonluk Kaçakçılık Operasyonu!
Öğrenciler İstedi, Başkan Dokuzlar Yaptı: Sahurda Menemen Sürprizi
Şehir Tiyatroları, Ramazan’a renk katıyor
Seka Park’ın estetik görünümü güçlendi
Hasan Soba' dan Ramazan Mesajı
Gebze Ülkü Ocakları’ndan Gövde Gösterisi: "Birlik ve Beraberlik Toyu" Gerçekleşti
KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
Başkan Büyükgöz'den Okullara Ziyaret
Her Hafta Olduğu Gibi Bu Hafta Da Başkan Büyükgöz Gkm'de Çocuklarla Bir Araya Geldi
Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı
Gebze Ticaret Odası İhracatın Liderleri’ni Ödüllendirdi, Ardından Üst Düzey İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
MHP’nin Kendine Has Temayülleri Vardır
Kosova ve Türkiye Arasında Yeni Danışmanlık Köprüsü: Tree Consulting ile Stratejik İş Birliği
Yükleniyor


