Ali Akman: Bir ara aklım Manchester City’ye gitti ama…

Ali Akman: Bir ara aklım Manchester City’ye gitti ama…

VİDEO-GALERİ 24.11.2021 12:19:15 0
Ali Akman: Bir ara aklım Manchester City’ye gitti ama…

TFF 1. Lig ekibi Bursaspor ile sezon sonunda bitecek sözleşmesinin son 6 ayında diğer takımlarla görüşme hakkına sahip olan Almanya Bundesliga ekibi Frankfurt’a imza atan Ali Akman, GOAL Türkiye’ye konuştu.

18 yaşındaki golcü futbolcu, kendisiyle Atalanta, Valencia ve Manchester City gibi takımların da ilgilendiğini ve Ozan Kabak ile görüştükten sonra Frankfurt’u seçtiğini belirtti.

Ali Akman’ın yaptığı söyleşiden notlar şöyle;

– Aslında İtalya ve İspanya'dan da teklifler vardı. Atalanta, Valencia gibi. Manchester City çok ciddi bir adaydı. Tercih yapmam gerekiyordu. Bir ara aklım Manchester City’e gitti fakat iyice düşündükten sonra karar vermek çok da zor olmadı. Adım adım ilerlemek istedim. Almanya'da bana daha iyi eğitim vereceklerini düşündüm. Almanya, genç oyuncuların mutlaka gitmesi gereken bir yer. Ozan Kabak ile görüştüm, ‘Hiç düşünme bile. Almanya'ya gittiğinde farkı daha iyi anlayacaksın' dedi. Bence çok güzel şeyler olacak, şu anda farkına varamıyorum ama gittiğimde daha iyi anlayacağım. Almanya'nın benim için en doğru okul olduğunu düşünüyorum.

– Açıkçası tam bir Roberto Firmino hayranıyım. Sürekli onun videolarını izliyorum. Gerçekten başka seviyede bir oyuncu. Oyun tarzım, Kun Agüero‘ya benziyor.

Teknik direktör Adi Hütter beni aradı. Frankfurt'ta çok iyi bir birliktelik olduğunu, orada taktiksel anlamda da çok iyi gelişebileceğimi söyledi. Beni beklediğini ve bana güvendiğini ifade etti. Onun dışında Frankfurt Sportif Direktörü Fredi Bobic ile de konuştum. Scout şefi Manga ile beni müthiş bir şekilde analiz etmişler. Bence bir Alman kulübü oyuncuyu alıyorsa ondan çok büyük beklentileri vardır. Beni çok detaylı izlemişler ve benden eminler. Gittiğimde beni çok farklı futbolcu yapacaklar. Benim de heyecanım tam da bu yüzden. Orada seviye atlayacağımı düşünüyorum.

Bu sezon çıktığı 18 maçta rakip filelere 10 gol bırakan Ali, henüz 18 yaşında olmasına rağmen milli takımlarda ve Bursaspor’da toplamda şimdiden 145 gole ulaştı.

Bölge Haber Editör

Haber Editörü

Bölge Haber Editör

admin@bolgehaber.com.tr

Gebze Belediyesi’nin “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” Sergisi Açıldı

MHP'den kanun teklifi: 18 yaş altına dövme yasağı

Dilovası'nda sahte şampuan fabrikasına baskın! 40 milyonluk vurgun engellendi

KASİAD’ın iftarında LÖSEV' e büyük destek

Çayırova Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği’nden İftar Ve Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Beylikbağı’na Değer Katan Sosyal Yaşam Alanı: Güzide Cafe & Restoran

105 Milyonluk Dev Vurgun! Kocaeli Merkezli Operasyonda 23 Kişi Yakalandı

Kocaeli'de uyuşturucu operasyonlarında 18 tutuklama

Kocaeli'de 1 Milyonluk Kaçakçılık Operasyonu!

Öğrenciler İstedi, Başkan Dokuzlar Yaptı: Sahurda Menemen Sürprizi

Şehir Tiyatroları, Ramazan’a renk katıyor

Seka Park’ın estetik görünümü güçlendi

Hasan Soba' dan Ramazan Mesajı

Gebze Ülkü Ocakları’ndan Gövde Gösterisi: "Birlik ve Beraberlik Toyu" Gerçekleşti

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Başkan Büyükgöz'den Okullara Ziyaret

Her Hafta Olduğu Gibi Bu Hafta Da Başkan Büyükgöz Gkm'de Çocuklarla Bir Araya Geldi

Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı

Gebze Ticaret Odası İhracatın Liderleri’ni Ödüllendirdi, Ardından Üst Düzey İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

MHP’nin Kendine Has Temayülleri Vardır

Kosova ve Türkiye Arasında Yeni Danışmanlık Köprüsü: Tree Consulting ile Stratejik İş Birliği

Benliahmet Köyü Derneği’nden Görkemli Kaz Gecesi

GETİP 'İş Dünyası Buluşması' programı gerçekleşti

Berat Kandilimiz Mubarek Olsun

Berat Kandilimiz Mubarek Olsun

Berat Kandilimiz Mubarek Olsun

Berat Kandilimiz Mubarek Olsun

Berat Kandilimiz Mubarek Olsun

Berat Kandilimiz Mubarek Olsun

Berat Kandilimiz Mubarek Olsun

Yükleniyor

loading