Sürücüleri Çayırova girişinde karşıladılar

Sürücüleri Çayırova girişinde karşıladılar

GÜNDEM 29.07.2020 19:56:21 0
Sürücüleri Çayırova girişinde karşıladılar

Kurban bayramı tatili nedeniyle İstanbul’dan ayrılan  ve Anadolu’nun çeşitli yerlerine gitmek isteyen sürücüler D 100 Karayolu'nun Çayırova'nın girişinde sürprizle karşılaştı.

TRAFİK KURALLARI ŞEKER PAKETLERİNDE

“Yeşil yandığında geçelim, Yorgun ve uykusuz araç kullanmayalım,  Okul geçitlerinde yavaşlayalım, emniyet kemerimizi bağlayalım,  aşırı hız yapmayalım, Geçiş önceliğine uyalım”

Bu kurallar sürücülere bayram şekeri ikram edilerek hatırlatıldı. “Güvenli trafik için el ele” projesi kapsamında Kocaeli’nin girişinde ilginç bir çalışmaya imza atıldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un denetimine KOcaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ile Kocaeli İl Jandarma Alay KOmutanı Osman Aslan da katıldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bayram öncesinde sürücülere şu hatırlatmyaı yaptı :

'Hepinizin malumu olduğu üzere kurban bayramıo tatili yeni başlıyor.  Bu vesile ile vatandaşlarımızın özellikle istanbuldan memleketlerine sağ ve salimen ulaşmaları can ve mal emniyetlerinin sağlanması  bakımından Kocaeli valiliğimiz içişleri bakanımızın emir ve talimatlarıyla trafik güvenliği kapsamında hazırlamış olduğumuz tedbirleri hayata geçiriyoruz. Bugün itibariyle özellikle trafik güvenliğiyle ilgili bütün tedbirler kararlılıkla uygulanacak. Ve trafik denetimleri de etkin şekilde yerine getirilecektir. Buradan tüm vatandaşlarımıza tüm sürücülerimize özellikle yorgun  yola çıkmamalarını uykusuz asla olmamalarını trafik kurallarına uymalarını sürat yapmamalarını ve onları bekleyenlerin sevdikleri olduğunu bayram günlerinin sevinç ve buluşma günü olduğunu  böyle günlerin üzüntü ve keder günleri olmaması için azami hassasiyet göstermesini bekliyoruz.  Çok kıymetli il emniyet müdürümümz jandarma komutanımız planladığmıız tüm çalışmaları sahaya yansıtacaklardır. Bugün itibariyle biz de hazırlamış olduğumuz programı şu anda özellikle sürücüleri kontrol ederek onlara hayırlı yolculuklar dileyerek ve denetleyerek bugünkü faaliyetimizi başlatmış bulunuyoruz.  Sizlere de özellikle trafik güvenliği konusunda  hassasiyet gösterilmesini  siz basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü almış olduğumuz tedbirlerin duyurulması özellikle  trafik kurallarına uyulmasında hassasiyet yaratılması  bakımından çok önemli katkılar sunuyorsunuz. ……. Bu vesile ile hem aziz milletimizin hem de islam aleminin kurban bayramını şimdiden tebrik ediyorum ve kazasız belasız hayırlı yolcukuklar diliyorum. “Evet hepinizin bildiği gibi  tabi kocaelinin en önemli öne çıkan ürünlerindne bir tanesi pişmaniye.  Dolayısıyla böyle bir günde  bir ağız tadı olarak ta pişmaniyemizi ağız tadıyla   biraz sonra hep beraber vermiş olacağız.  Diğer taraftan da biliyorsunuz kuzey Marmara otoyolunun bir bölümü ankara istikameti dün gece 00-00 dan itibaren açıldı. Orada da tüm tedbirler tabiki jandarmamız ve emniyetimiz sağlık tedbirlerimiz itfaiye tedbirlerimiz gereken her türlü tedbirlerimiz alındı. Programda Gebze, Darıca ve Çayırova ilçe emniyet müdürleri de katıldı.

HABER : ÜMİT ÜLKER

Haber Editörü

bilgiliadam

admin@invoiceplane.com

En faydalı ve besleyici et seçildi! Değeri yeni anlaşıldı: Faydaları saymakla bitmiyor

Bir Nefes de Sen Ol: Minik Savaşçımız Kerem Balık'a Umut Ol!

Aranan şahıs operasyonla yakalandı

İktidara giden yolun ilk işaret fişeğini Gebze’den atıyoruz

Marmara KAISİAD’ta yeni başkan İlhan Şen oldu

6 kişi yakalandı

Dolandırıcılık suçundan aranan şahız yakalandı

Adrenalin ve Taktik Bir Arada: Airsoft Deneyimi Şehir Merkezinde

"Erişilebilir Türkiye" Vizyonu İçin Dev Adım: Bakanlık Ve Beyazay Ankara’da Buluştu

KAISİAD' da Kongre heyecanı

Ünlü İllüzyonist Aref, Gebze'de Sihir Dolu Bir Gece Yaşattı!

Uyuşturucuya darbe üstüne darbe

Çayırovalı yüzücüden 4 madalya birden

Kuzuyayla’ya kapalı yürüyen bant geliyor

Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı Lige Fırtına Gibi Başladı

KSO Başkanı Zeytinoğlu 2025 yılı üçüncü çeyrek büyüme oranını değerlendirdi

Tır sürücüsünün acı sonu

Kocaeli’de 2,6 milyon TL değerinde kaçakçılık operasyonu

Darıca'da 5 katlı bina, kolonlarında çatlak oluştuğu gerekçesiyle tedbir amacıyla tahliye edildi.

Darıcalı çocuklar Gazze için sahneye çıktı

Başkan Büyükgöz Geçici Kaymakamlık Binasını İnceledi

Yapay zekâ, Kongre Merkezi’nde müzikle coştu

Polisin durdurduğu şüpheli bakın kim çıktı:

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'nın Kocaeli Huzur Ve Güvenlik Toplantısı

Katil annenin ifadesi kan dondurdu!

Kocaeli Savunma Sanayii İl Buluşması

Sinekle mücadele sonbaharda da hız kesmiyor

Öğretmenler Günü Darıca’da Eğlenceyle Birleşti

Gebze bölgesinde kesintisiz ulaşım seferberliği

Öğrenciler "Bir Bot Bir Mont" Kampanyası ile Malatya’ya Ulaştılar

Yükleniyor