Tahir Büyükakın

GTÜ Manas Üniversitesi ile Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzaladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Teknik Üniversitesi ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi arasında “Akademik İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) eğitim iş birlikteliklerine bir yenisini daha ekledi. Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi (KTMÜ) ile GTÜ arasında iş birliği protokolü gerçekleştirildi. KTMÜ Rektörlük Senato Salonu’nda 26 Kasım 2021’de GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, KTMÜ Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan ve Rektör Vekili Prof. Dr. Asılbek Kulmırzayev  tarafından imzalanan protokol ile ortak araştırma faaliyetlerinin birlikte yürütülmesi, akademik toplantıların yapılması, akademik personel, araştırmacı ve öğrenci değişimi yapılması sağlanacak.

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’a Kırgızistan ziyareti sırasında Rektör Yardımcısı ve GTÜ Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Keskinler ve akademisyenler eşlik etti. Aynı gün KTMÜ Rektörlük Konferans Salonu’nda Manaslı akademisyenler ve öğrencilerle bir araya gelen Aslan, Gebze Teknik Üniversitesi’ni tanıttı. Bu toplantıda GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Keskinler ise “Su ve Atık Su Arıtımında Membran Prosesleri” konulu bir seminer gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTÜ Manas Üniversitesi ile Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzaladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!