Tahir Büyükakın

Gönülden Gönüle Buluşması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gazilerimiz ile Gönülden Gönüle Buluşması Gerçekleştirildi

Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında bugün İzmit ilçemizde ikamet eden gazi ve gazi ailelerini hanelerinde ziyaret ederek onlarla hemhal oldu. 

Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ilettiği ziyaretlerde Gazilerimiz; Oktay Koşal, Ruhi Ademoğlu, Adem Okan,  İlhan Akyol,  Lütfü Kurhan,  Mümin Büyükyaşar, Recep Demir ve Mustafa Sağol’un evlerine misafir oldu. Gülen ve mutlu gözlerle karşılanan Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, her biriyle yakından ilgilenerek, hal hatırlarını sordular.  

Mutlulukları yüzlerinden okunan gazilerimiz ve aileleri Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ileterek şunları söylediler: “Gazilerimize devletimiz maddi anlamda her türlü yardımı yapıyor ve bir çok imkanlar sağlıyorlar. Devletimiz sağ olsun var olsun.  Yapılan bu ziyaretler bizleri ziyadesiyle manevi olarak memnun ediyor. Hatırlanmak ve kıymetli hissettirilmek çok değerli. Bu ziyaretler için Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz.” diyerek, memnuniyetlerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gönülden Gönüle Buluşması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!