Tahir Büyükakın

Gelecek’ten GEGACE’ye ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya, Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kağan Demirci ve yönetim kurulu üyeleri Gebze Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Geçtiğimiz Ekim ayında kurucu ilçe başkanı Hasan Arabacı’nın Gelecek Partisi Kocaeli İl yönetiminde görev almasıyla Arabacı’nın yerine göreve getirilen Alican Karakaya, Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kağan Demirci ve ilçe yöneticileri Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve yönetimini ziyaret etti.
GEBZE VE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Başkan Karakaya, ziyarette göreve geldiği günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken yaptığı açıklama da “Yerelden genele Türkiye için çıktığımız yolda önce Gebze ardından tüm Türkiye’nin sorununa çözüm için gece gündüz çalışacağız. Yeni kurulan bir parti olarak halkımızın Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na ilgisi bizleri memnun ediyor. Çıktığımız yolda Gebze’nin ve Türkiye’nin geleceği olmak için çalışıyoruz. Bizim kişilerle şahsi sorunumuz yok. Siyaset yaparken Gebze’nin menfaatine olan her projenin yanında zararına olan her projenin de karşısında olacağız.”dedi.
Parti çalışmaları hakkında da bilgiler veren Karakaya, “Genç bir ekiple yola çıktık. Görevi devraldığımızda 170 üyemiz vardı. Şimdi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimlerini belirleyeceğiz. Ardından tüm saha da üye çalışması yapmak için çalışacağız. Gebze’nin önemli noktalarında üye standları açacağız. Gittiğimiz hemen hemen her yerde hem Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu’na hem de bizlere duyulan ilgiden memnunuz. Kısa sürede Gelecek Partisi Gebze’de istediği yere gelecektir.”dedi.
KAPIMIZ TÜM SİYASİ PARTİLERE AÇIKTIR
Karakaya’nın ardından konuşan Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı ve yönetimine çıktıkları yolda başarılar diliyorum. Gebze Gazeteciler Cemiyeti olarak kapımız tüm siyasi partilere açıktır. Herkese eşit mesafe de durmaya özen gösteriyoruz. Gebze’nin menfaatine olan tüm çalışmalara da her zaman destek vermeye çalışıyoruz.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gelecek’ten GEGACE’ye ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!