GEBZESİAD, İl konusunda basından destek istedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

GEBZESİAD, İl konusunda basından destek istedi

GEBZESİAD’ın bölge basını ile bir araya geldiği iftar programına katılım ve ilgi yoğun oldu. Gebze’nin il olması konusu ana gündem olurken, Gebze’nin hakkı olan Büyükşehirli İl için Gebze Basınına da önemli görevler düştüğü ifade edildi.

Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GEBZESİAD), Kebapçı Yavuz Usta da bölge basını ile iftar yaptı. Aynı zamanda GEBZESİAD Yöneticisi olan Yavuz Usta’nın hazırladığı iftar menüsü basından tam not alırken, iftar sonrası yapılan konuşmalar, genel olarak Gebze’nin Büşükşehirli İl olması üzerineydi.

NE BATIYAKASI, NE DOĞUYAKASI, BİZ GEBZE İLİYİZ

GEBZESİAD Kurucu Başkanlığını üstlenen gazeteci Caner Pesen, kurumun kuruluş amaçlarını ve hedeflerini açıklarken, İl konusuna özel vurgu yaptı. Pesen; “bizim amacımız, Darıca, Çayırova ve Dilovası ile bir bütün olarak gördüğümüz Gebzemize hizmet etmektir. Bize Kocaeli’nin batısı, İstanbul’un doğusu gibi yakıştırmalar yapıyorlar. Biz kimsenin doğusu yada batısı değiliz, biz Gebzeyiz ve hakkımız olan Büyükşehirli İl olmayı istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız, mücadelemiz devam edecek. GEBZESİAD olarak yola çıkarken, bölgemizin dertleri ile dertlenen bir STK olmaktı amacımız. Yola çıkarken, Gebze’nin GESİAD talihsizliği yüzünden sıkıntılar yaşadık ama verilen uğraşlar sonunda derneğimiz onaylandı ve çalışmalarımıza başladık. Gebze bölgemizde sosyal, sportif, sanatsal anlamda sorunlara müdahil olmak, çözüm üretmek, bölgemizde ticaretin gelişmesine, üyelerimiz arasında ticari faaliyetlerin artmasına katkı sunmak istiyoruz. Bu amaçlarla yola çıktık. Son derece saygın ve bu bölgeye hizmet etme derdinde olan bir ekiple yola çıktık. Şuana kadar önemli bir aşama kat ettik. Önümüzde bir genel kurul süreci var, 26 Mayıs ta genel kurulumuzu yapacağız. Amacımız Gebze’ye hizmet, Gebze’nin haklarını korumak, bu yolda sizlerin destek ve katkıları bizler için son derece önemli, hepinize katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.

GEBZE İL OLMAYA HAZIRDIR

GEBZESİAD’ın 26 Mayıs ta yapılacak genel kurulunda başkan olması beklenen Muhammet Cihad Demirtaş da yaptığı konuşmasında il konusuna vurgu yaparak, şunları söyledi; “iş dünyamızın başarılı ve seçkin isimlerinden oluşan bir yönetimimiz var. Hepsinin gayesi ilçemizin sorunlarına ortak olmak, iş insanlarımızın gelişmesi yönünde kafa yormaktır. Önceliğimiz Gebze’nin il yapılması yönünde çalışmak olacak. Bugün Gebze coğrafi olarak, nüfus olarak , ekonomi olarak buna hazırdır. Gebze sadece il değil, büyükşehirli il olmalıdır. Bu noktada elimizi taşın altına koymalıyız. Biz GEBZESİAD olarak, her platformda, her anlamda Gebze’nin il olması noktasında çalışmalar yapmaya hazırız. Bu konuda Gebze basını bizim en büyük destekçimiz olacaktır. Gebze’nin Büyükşehirli il olması noktasında taşın altına elimizi koymaktan çekinmemeliyiz. Ben iftar programımıza katılımınız ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel işlere imza atacağız”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEBZESİAD, İl konusunda basından destek istedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!