Tahir Büyükakın

GEBZESİAD, iftar da basınla buluşuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

GEBZESİAD, 06 Nisan Çarşamba günü bölge basını ile iftar yemeğinde buluşuyor. Kebapçı Yavuz Usta’da düzenlenen iftar yemeğine katılımın yüksek olması bekleniyor.
Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GEBZESİAD), bölge basını ile iftar yemeğinde buluşuyor. Kısa bir süre önce kuruluş işlemlerini tamamlayan ve resmen faaliyetlerine başlayan GEBZESİAD, Mayıs ayında genel kurul yapmayı planlıyor. Gebze’nin Büyükşehirli İl olması için çalışma yürüten ve bu konuda çeşitli eylemlilikler planlayan GEBZESİAD, bu konuda bölge basınından da destek isteyecek. Kendisi de Gebze’de uzun yıllardır gazetecilik yapan GEBZESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Caner Pesen, meslektaşlarını iftar yemeğinde konuk etmenin kendisi için onur verici olduğunu belirterek, “Gebze’de bir çok önemli konuda mesafe almak, başarı elde etmek için bölge basının desteği büyük önem taşımaktadır. Basın mensubu arkadaşlarımız, meslektaşlarımız, dostlarımızla iftar yemeğinde buluşup, Gebzemizin il olmasına yönelik öneri ve desteklerini almak istiyoruz. Tüm meslektaşlarımı yarın ki iftarımızda yanımızda görmek isteriz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEBZESİAD, iftar da basınla buluşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!