Tahir Büyükakın

Gebze’nin temizlik neferlerini göreve; Başkan Büyükgöz Uğurladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze’nin temizlik neferlerini göreve;  Başkan Büyükgöz Uğurladı

Temizlik işleri müdürlüğü personelleriyle kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  “İşin özü aşkla çalışmak diyerek, Gebze’ye hizmet üreten siz değerli temizlik neferlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Büyükgöz, temizlik işleri müdürlüğü personelleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde görevli personellerle görev öncesi kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mesai arkadaşlarına kolaylıklar diledi. Sabahın ilk ışıklarıyla, Gebze’nin mahallelerindeki görev alanlarına giden personelleri uğurlayan Başkan Büyükgöz; “Pandeminin etkili olduğu ilk günden bugüne kadar, mahalle, cadde ve sokaklarıyla Gebze’mizin daha hijyen ve temiz kalabilmesi için özveriyle çalışan siz değerli mesai arkadaşlarımı bir kez daha kutluyor, teşekkürlerimi sunuyorum.

TEMİZLİK NEFERLERİMİZE KOLAY GELSİN

İşin özü aşkla çalışmak diyerek Gebze’ye hizmet üreten siz değerli temizlik neferlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Allah’a emanet olun” dedi. Kahvaltının ardından temizlik işleri müdürlüğü personellerini görevlerine Başkan Büyükgöz uğurladı. Kahvaltıda başkan yardımcısı Remzi Şeker ve ilgili birim müdürleri de hazır bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’nin temizlik neferlerini göreve; Başkan Büyükgöz Uğurladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!