Gebze’nin Çınarlarını Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz

Gebze’nin Çınarlarını Ziyaret Etti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle Gebze Huzurevi’nin çınarlarını ziyaret ederek hayır dualarını aldı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle Gebze Huzurevi’ni ziyaret etti. Gebze Huzurevi sakinlerine sürpriz yaparak ziyaret eden Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; Gebze’nin çınarlarıyla hoş sohbet gerçekleştirdi. Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle Gebze’nin çınarlarını ziyaret ederek hayır duasını alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  “Onlar; anıları ve deneyimleriyle bize miras kalan en kıymetli çınarlarımız. Değerli büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını almak istedik. Büyüklerimize, Rabbimden sağlıklı, huzur dolu bir ömür dilerim. Onların her zaman yanlarında ve destekçileriyiz” ifadelerini kullandı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de ziyaret ilişkin yaptığı açıklamada, “Sizler bizlerin kıymetlileri, büyüklerimizsiniz. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var.  Allah sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’nin Çınarlarını Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!