Gebzeli Gençlere ve Genç Sporculara Ayırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebzeli Gençlere ve Genç Sporculara Ayırdı

Yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen ziyaretlerini ara vermeden hafta sonları da devam ettiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, pazar gününü Gebzeli gençlere ve sporculara ayırdı.

Başka Büyükgöz, pazar gününü Gebzeli gençlere ve genç sporculara ayırdı. Yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen ziyaretlerini ara vermeden hafta sonları da devam ettiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, pazar gününü Gebzeli gençlere ve sporculara ayırdı. İlk olarak Gebze Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan voleybol takımını ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; Karacabey Belediyespor ile Türkiye Voleybol erkekler 2. Ligi müsabakasında karşılaşacak genç sporculara başarılar dileyerek moral verdi.

GENÇLER İSTEDİ BAŞKAN YAPTI

Eren Bülbül Spor Kompleksi’nin ardından Alaeddin Kurt Stadyumu’nun yanında Gebze Belediyesi tarafından 2.’si yaptırılan Skate (Kaykay) Park alanına geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz burada spor yapan gençlerle bir süre sohbet etti. “Gençler istedi ikinci skate parkını Alaettin Kurt Stadyumunun yanına yaptık” diyen Başkan Büyükgöz, “Acemi ve usta sporcu kaykay alanları dışında sosyal donatı alanları ve 2 basketbol sahasına sahip. Toplam alanı ise 2 bin 580 metrekare olan projemizde son aşamadayız” ifadelerini kullandı.

MADALYALAR BÜYÜKGÖZ’DEN

Skate parkın ardından Gebze Gençlik Merkezi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlediği Deneyap Etkinliği’ni ziyaret eden Başkan Büyükgöz katılımcı gençlere başarılar diledi. Deneyap etkinliğinin ardından Türkiye Bireysel Açık Su Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçme müsabakalarında dereceye giren Gebzeli sporculara madalyalarını takdim eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz son olarak da Alaettin Kurt Stadyumu’nda Beşiktaş Kadın Futbol takımıyla karşılaşan Kocaeli Kadın Futbol takımı müsabakasını izledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebzeli Gençlere ve Genç Sporculara Ayırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!