Tahir Büyükakın

Gebzeli Gençlere Dijital Gençlik ve Değerler Konferansı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediyesi’nden Gebzeli gençlere yönelik “Dijital Gençlik ve Değerler” konferansı, yazar-iletişim uzmanı Said Ercan’ın katılımıyla GKM’de gerçekleştirildi.

Gebze’de gençlere yönelik “Dijital Gençlik ve Değerler” konferansı GKM büyük salonda gerçekleştirildi. Gebze’de kültür-sanat etkinlikleri kapsamında GKM büyük salonda, gençlik ve değerler konulu seminer, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde düzenlendi. Yazar ve Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa; Gebze Belediyesi’nin 41 Genç Projesi’nin katılımcı öğrencilerinin yanı sıra gençlik atölyelerinin kursiyer gençleri, doğru tercih hazırlık kursları kursiyerleri, voleybol takımı sporcuları ve Gebzeli gençler katıldı. Konferans öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sevgili gençler sizler bizim için çok kıymetli ve müstesnasınız. İçinde bulunduğumuz çağ bilişim çağı. Bu çağın gerekleri olan donanımlara sahip birer bireyler olarak yetişiyor, kendinizi geliştiriyorsunuz. Çağımızın en önemli mecrası olan dijital mecralarının sizlere sunduğu kolaylık ve fırsatları en doğru şekilde kullanmalısınız. Dijital mecraları; bizi biz yapan değerlere yabancılaşmadan en doğru şekilde kullanmanın inceliklerini değerli yazar ve iletişim uzmanı Said Ercan hocamızdan birazdan dinleyeceksiniz. Bu konferansın verimli geçmesi temennisiyle sizleri bir kez daha muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ün ardından sunumuna başlayan yazar ve iletişim uzmanı Said Ercan,  günümüz dijital teknolojilerinin gençler tarafından değerlerin merkeze alınarak doğru kullanımı konusunda faydalı bilgileri katılımcı gençlerle paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebzeli Gençlere Dijital Gençlik ve Değerler Konferansı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!