Gebze’deki Çevreci Kurumlara Teşekkür Belgesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Belediyenin sıfır atık çalışmalarına destek veren kurum ve kuruluşlara Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi

Başkan Büyükgöz’den çevreye duyarlı kurumlara teşekkür belgesi. Uygulamaya koyduğu sıfır atık projesiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığından çevre ödülü alan Gebze Belediyesi, çevre dostu uygulamalarına devam ediyor. Pazar atıklarından organik gübre üretiminin yapıldığı Kompost Üretim Tesisi ve hacimli atıkların bertaraf edilerek enerji üretildiği İri Hacimli Atık Tesisi başta olmak üzere daha birçok çevreci çalışmaya imzasını atan Gebze Belediyesi tarafından, çevreye duyarlı kurumlara teşekkür belgesi takdim ediliyor. Gebze Belediyesi’nin geri dönüşüm faaliyetlerine sağladığı destek ve katkılarından dolayı Ceva Lojistik, Arçelik, Petek Eczaneci, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu, Merkez Hastanesi, Flormar Kosan Kozmetik A.ş, Pergel Eğitim Kurumları yöneticilerine Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

VERİLEN HER DESTEK ÇOK KIYMETLİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çevreci hizmetler bütüncül bir şekilde yürütülen hizmetler. Gebze Belediyesi olarak başlattığımız çevreci çalışmalara kurumların ve tüzel kişilerin desteği bizler için çok kıymetli. Atıkların ekonomiye kazandırılması noktasında yürüttüğümüz Sıfır Atık çalışmalarımız kapsamında bizlere yardımcı olan kurumlarımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımı ve kurum-kuruluşlarımızı sıfır atık çalışmalarımıza destek vermeye bir kez daha davet ediyorum” dedi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’deki Çevreci Kurumlara Teşekkür Belgesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!