Gebze’de karla mücadele çalışmaları sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de yakından takip ettiği karla mücadele çalışmalarına 7/24 devam eden ekipler; kent merkezi başta olmak üzere ilçenin tüm mahallelerinde ana arter ve caddelerde trafiğin aksamaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gebze’de ekipler karla mücadele için teyakkuzda. Gebze Belediyesi ekipleri, bölgeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için gece-gündüz sahada kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmaları yapıyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de yakından takip ettiği karla mücadele çalışmalarına 7/24 devam eden ekipler; kent merkezi başta olmak üzere ilçenin tüm mahallelerinde ana arter ve caddelerde trafiğin aksamaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

OLUMSUZ DURUMDA: 777 00 30

Ekiplerin çalışmalarını yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşerilerim, ekiplerimiz gece-gündüz demeden ilçemizin muhtelif noktalarında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Herhangi bir olumsuzluk durumunda bir telefon kadar yakınınızda olduğumuzu hatırlatmak isterim. Olumsuz bir durumla karşılaştığınızda 777 00 30 numaralı telefonu arayarak ekiplerimizden yardım ve destek isteyebilirsiniz” dedi.

SOKAKTAKİ CANLARA MAMA TAKVİYESİ

Karla mücadele çalışmalarının yanı sıra Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokakta yaşayan hayvanların kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için besleme noktalarına düzenli olarak mama takviyesi yaparak, temizlik çalışmaları da gerçekleştiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!