Tahir Büyükakın

Gebze’de Ek Zam Protokolü İmzalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediyesi’nde görev yapan tüm işçileri kapsayan yüzde 30’luk ücret artışına ilişkin ek protokolü; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy belediye merkez binası önünde düzenlenen törenle imzaladı.

Gebze Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi ek protokol düzenlenen törenle imzalandı. Gebze Belediyesi’nde görev yapan tüm işçileri kapsayan yüzde 30’luk ücret artışına ilişkin ek protokolü, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy belediye merkez binası önünde törenle imzaladı. Belediye işçilerinin de hazır bulunduğu imza töreninde kısa bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Her şeyin en iyisine layık olan mesai arkadaşlarım, ortak paydamız olan Gebze’mize de en iyi hizmetleri üretmek noktasında da bizim en önemli ortağımızdır. Gebze Belediyesi çalışanları olarak kurumumuzun menfaatleri söz konusu olduğu zaman sadece bu kurumun kriterleriyle hareket etmemiz lazım. Yapılan zam oranı, kıymetli Cumhurbaşkanımızın belirlediği bir orandı.

İŞÇİLERDEN PANKARTLI TEŞEKKÜR

Dolayısıyla ananızın ak sütü gibi helal olsun. Rabbim kolaylıklar kılsın. Hayırlı olsun” dedi. Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy da açıklamasında, “Belediye başkanımızın tüm işçi arkadaşlarımızın hem yevmiyelerine hem de sosyal haklarına yüzde 30 oranında zam artışı yaptı. Ben buradan kendisine teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı osun diyorum. Saygılar sunuyorum” dedi. Açıklamaların ardından ek zam protokolü imzalandı. Törende hazır bulunan Gebze Belediyesi işçileri de, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e, ‘enflasyona işçisini ezdirmeyen başkan Zinnur Başkan, Zinnur Başkanımza işçiler olarak teşekkür ederiz’ yazılı pankartlarla ve alkışlarla teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’de Ek Zam Protokolü İmzalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!