Tahir Büyükakın

Gebze Yaz Okulu’nda Eğitimler Sürüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda 21 farklı branşta, 30 kurs merkezinde 7 bin 250 öğrenci ücretsiz eğitimlerine devam ediyor

 

Gebze’nin en eğlenceli okulu, Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor. 21 farklı branşta, 30 kurs merkezinde 7 bin 250 çocuğun ücretsiz olarak eğitim gördüğü Gebze Belediyesi Yaz Okulunun başarılı öğrencileri, sporun ve sporun büyülü dünyasıyla tanışıyor. Kentin farklı eğitim noktalarında, seçtiği bir spor dalında alanında uzman eğitimcilerin nezaretinde ücretsiz eğitimlerin verildiği Gebze Belediyesi Yaz Okulları’na katılan çocuklar halinden oldukça memnun. Yaz aylarını, eğlenceli eğitimler ve sportif faaliyetler sayesinde dolu dolu geçiren Gebze Belediyesi Yaz Okulları öğrencileri hem eğleniyor hem de yeni arkadaşlıklar ediniyor. Çocuklarının sporla tanışmasına ve bir spor dalıyla profesyoneller eşliğinde uğraşmasına vesile olan Gebze Belediyesi Yaz Okulları’ndan oldukça memnun olduklarını dile getiren öğrenci velileri, bu imkanı kendilerine sunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Yaz Okulu’nda Eğitimler Sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!