Gebze, TGF Başkanı Karaca’yı ağırladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyetin Match Plaza’daki yerinde gerçekleşen ziyarette TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, yönetim kurulu üyeleri Enes Malkoç, Mesut Işık, Barış Dursun, Olcay Karabağ ve Gebzeli gazeteciler hazır bulundu.

Gebzeli gazetecilerle basının sorunlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan TGF Genel başkanı Yılmaz Karaca, “Anadolu basını için sıkıntılı bir süreç. Bu sıkıntıları çözmek için birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bu kapsamda cemiyet ziyaretlerine devam ediyoruz. İstanbul’un ardından Manisa, İzmir ve Aydın’da da ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz da, ziyaretinden dolayı Başkan Karaca’ya teşekkür ederek, Gebze basını olarak her zaman TGF’nin yanında olduklarını söyledi.

KARACA TV PROGRAMINDA BASININ SORUNLARINI ANLATTI

Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinin ardından Medyatik Haber TV’de Burak Tekin’in sunduğu ‘Genç Oturum’ programına katılan Yılmaz Karaca, Anadolu basının yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini anlattı. Başkan Karaca, son yıllarda zor durumda olan gazetecilerin pandemi döneminde en çok olumsuz etkilenen meslek gruplarından birisi olduğunu belirterek, “Birçok esnaf gruplarına destek paketi açıklanırken gazeteciler bunun dışında kaldı. Gazeteler maaş vermekte, çalışanlar da maaş almakta zorlanıyorlar. Basın kartları konusunda da büyük sıkıntılar yaşanıyor. Öte yandan, yılan hikayesine dönen internet medya yasası da henüz çıkmadı. Ayrıca basın kartı olmayan gazetecilerin de bir an önce aşılanması gerekiyor, bu konu ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze, TGF Başkanı Karaca’yı ağırladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!