Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım’a Makamında Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Olcay Karabağ, Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, bölgemiz ile ilgili istişareler de bulunuldu. Gebze Teknik Üniversitesi’nin 2021 -2022 eğitim öğretim yılına, pandemi kuralları ön planda tutularak hazır olduklarını ve öğrencilerini beklediğini söyledi.

Birçok ilde yurt ve ev sorunu yaşayan öğrenciler için açıklama yapan Nadir Yıldırım, üniversite hakkında güzel haberler vermeye devam etti. Yıldırım, Üniversite kampüsünün yanında bir yurt yapılacağını belirtti.

Gebze Teknik Üniversitesi Devlet Üniversiteleri Arasıda 6.Sırada

Yapılan araştırma kapsamında başardıklarıyla bölgemizin gururu olan Gebze Teknik Üniversitesi, sıralamada üst sıralarda. GTÜ, işveren tarafından en çok ilgi gören 6. devlet üniversitesi. Tercih dönemindeki gençlere, hangi üniversite, hangi bölüm, hangi üniversite ve bölüm kombinasyonlarına daha fazla ilgi gösterdiğine ışık tutmayı amaçlıyor.

EN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELER ARASINDA YERİNİ KORUYOR

“İşverenlerden en fazla ilgi gören 10 üniversite; Galatasaray Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Koç Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Türk-Alman Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi olarak sıralandı”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım’a Makamında Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!