Gebze Bölgesine Ayrı Önem Veriyoruz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve yönetimi Gebze Türk Telekom Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Telekom Kocaeli Baş Müdürü Ali Öztürk ve Gebze yetkililerinin misafiri oldu.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretleri kapsamında önceki gün Gebze Türk Telekom Müdürlüğü binasında Telekom Kocaeli Baş Müdürü Ali Öztürk, Telekom Gebze Sorumlusu Eray Kobya ve Telekom Operasyon Ekip Lideri İbrahim Ağca ile bir araya geldi.
GEBZE BÖLGESİNE AYRI ÖNEM VERİYORUZ
Ziyarette Telekom Kocaeli Baş Müdürü Ali Öztürk ve yetkililer Gebze’nin önemine değinerek Telekom’un Gebze’ye ayrı bir değer verdiğini Gebze ile birlikte Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın tüm sorunlarının çözümü noktasında canla başla çalıştıklarını belirttiler. Öztürk ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek “Ülkemizde İstanbul’dan sonra nüfus yoğunluğunun en yüksek olduğu il Kocaeli’dir. Türk Telekom ailesi olarak ta sanayinin önemli merkezlerinden biri olan Kocaeli ve özellikle Gebze bölgesinin önemini çok iyi bildiğimiz için buraya ayrı bir önem veriyoruz.
FİBERLEŞME ORANIMIZ YÜZDE 99,5’E ULAŞTI
Pandemi sürecinde özellikle eğitim, e-ticaret, ev ofis çalışma düzeni ve insanların evlerine kapanma sürecinde vatandaşlarımızın dijital dünyaya erişimi oldukça arttı. Kocaeli gibi her noktasında yerleşim yeri olan bir ilde özellikle internet ihtiyacını karşılamak için büyük gayret sarf ettik. Türk Telekom Genel Müdürlüğümüzce Kocaeli’ye ve Gebze bölgesine önemli bir kaynak aktarıldı. Bu kaynakları en verimli şekilde kullanarak bölgemizin ve vatandaşlarımızın İnternet ve telefon ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli adımlar attık. Gebze Bölgesinde şuan itibari ile 210 bin aboneye ulaştık. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda yaptığımız çalışmalar ile artık evlere kadar fiber alt yapı döşemeye başladık. Gebze Bölgesinde fiberleşme oranımızı yüzde 99,5 e kadar çıkartarak büyük bir başarı yakaladık. Yüksek oranda göç alan, sanayinin her geçen gün büyüdüğü ilimizde haberleşme alt yapısında geldiğimiz nokta çok iyi durumda olsa da bunun daha da iyi olabilmesi için ekibimizle birlikte çalışmalarımızı devam ettirmeye çalışıyoruz. Ayrıca belirmek istediğim fiberleşme olmasa da vatandaşlarımızın lokal bazlı arıza ve tesis kaynaklı istek ve şikayetlerini en kısa sürede değerlendirerek çözüm üretmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm ekibimizle durmaksızın sahadayız.”dedi.
DARICA’YA TELEKOM HİZMET BİNASI
Türk Telekom’un vatandaşlara daha iyi hizmetler ve çözümler sunması için de Kocaeli genelinde iki büyük hizmet binasının da kurulacağını belirten Öztürk, bunlardan birisinin Darıca’ya yakın bir zamanda açılacağını müjdeledi.
OĞUZ’DAN ÖZTÜRK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
Ziyarette konuşan Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ise yaptığı açıklama da “Gebze Gazeteciler Cemiyeti olarak gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizlere gösterdikleri ilgi ve alaka ile birlikte özellikle hemen hemen her süreçte TELEKOM hakkında yapılan yatırımları birinci ağızdan dinlemek ve bunları vatandaşlara ulaştırmak açısından bizleri aydınlatmaları önemli bir ayrıntı oldu. Bölgemiz hakkında yapılan çalışmaları birinci ağızdan dinleyerek yatırımların ve TELEKOM’un bölgemize verdiği değeri anlamış olduk. Bizleri ağırlayan ve bilgilendiren Baş Müdürümüz Ali Öztürk ve Gebze Sorumlusu Eray Kobya ve Operasyon Ekip Lideri İbrahim Ağca nezdinde tüm Telekom çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Bölgesine Ayrı Önem Veriyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!