Tahir Büyükakın

Gebze Beylikbağı Stadı’na dijital skorbord

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Büyükşehir, Gebze ilçesindeki amatör maçların yoğun olarak oynandığı Beylikbağı Stadı’na skorbord taktı

       Gebze Beylikbağı Stadı’na dijital skorbord

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor kenti Kocaeli’ vizyonu kapsamında sorumlu olduğu sahalardaki eksiklikleri birer birer gideriyor. Bu bağlamda Büyükşehir ekipleri, Gebze Beylikbağıspor yönetiminin ihtiyacı ve talebi üzerine Beyikbağı Stadı’na dijital skorbord taktı. Gebze bölgesinde yoğun maç trafiğinin yaşandığı statların başında gelen Beylikbağı Stadı’nda skorbord olmaması eksiklik olarak göze çarpıyordu. Bu eksikliği gideren Büyükşehir ekipleri, bilgisayar destekli olarak da hizmet verecek 4×2 ebadındaki dijital skorbordu sahanın yol tarafına bakan köşesine monte etti.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Montajları yapılan skorbord çalıştırılarak hizmet vermeye başladı. Statlarına skorbord takılmasıyla büyük bir eksikliğin giderildiğini söyleyen Beylikbağıspor Başkanı Ümit Fatih Yalsız, skorbord ihtiyaçlarına cevap veren Büyükşehir yetkililerine teşekkür etti. Ayrıca Gebze merkezli kulüplerin de ikinci sahası konumunda olan Beylikbağı Stadı’nın bir süre önce aydınlatma sistemi güçlendirilmiş ve eski tip projektörler sökülerek yerlerine yüzde 60 tasarruf sağlayan LED projektörler monte edilmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Beylikbağı Stadı’na dijital skorbord

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!