Tahir Büyükakın

Fatih Devlet Hastanesinden açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR –

Son günlerde Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile ilgili bazı yerel basında çıkan haberlerle ilgili olarak değerli halkımızı doğru bilgilendirme adına aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyulmuştur.

Pandemi döneminde Gebze bölgesi, ilimiz ve hatta yakın çevre illerinin artan Covid-19 yoğun bakım hizmeti gerektiren hastalarımıza gerekli hizmeti verebilmek için; Fiziki imkânları yoğun bakıma dönüştürmeye elverişli olan hastanemiz doğumhane birimi 25 yataklı 2. düzey yoğun bakıma geçici olarak dönüştürülmüştür. Hâlihazırda mevcut olan yoğun bakım yatak kapasitemiz 65 yataktan 90 yatağa çıkarılmış ve bugüne kadar bölgemizde çok sayıda Covid yoğun bakım hastası tedavi ve takibi yapılmıştır. Bu süreçte hastanemiz kadın doğum poliklinik hizmetleri kesintisiz devam etmektedir. Acil haller dışında doğum başvurusu için gelen hastalar hastanemize 3 km ( yaklaşık5 dk. ) mesafede olan Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesine yönlendirilmekte ya da sevk edilmektedir. Doğum eylemi başlamış ve Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilemeyecek durumda başvuran acil hastalar için hastanemizde mevcut doğumhane haricinde doğum gerçekleştirilebilecek doğum ünitesi düzenlenmiş ve hizmet vermeye devam etmektedir.

Tüm bu düzenlemeler İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda bölgemiz, ilimiz, ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu mevcut şartlar göz önünde bulundurularak vatandaşlarımıza en iyi, daha iyi hizmet verebilme amacı ile uygulanmıştır. Bütün bu verilere bakıldığında ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız olduğu ve gerçekle hiçbir şekilde bağdaşmadığı net olarak görülmektedir. Bu vesileyle ilimizde ve bölgemizde kamuoyuna doğru ve gerçek haber aktarmak adına hizmet veren, özellikle yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde sağlık kurum ve çalışanlarına desteğini esirgemeyen tüm basın yayın emekçilerine, kurumumuz adına şükran ve saygılarımızı sunmayı bir borç olarak görmekteyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Devlet Hastanesinden açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!