Tahir Büyükakın

Engelsiz Taksi” ile 6 bin 982 ulaşım hizmeti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında 6 bin 982 ulaşım isteğini Engelsiz Taksi ile karşıladı

Engelsiz Taksi” ile 6 bin 982 ulaşım hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşlara “Engelsiz Taksi” ile ulaşım desteği veriyor. Bu kapsamda 2021 yılında 6 bin 982 ulaşım isteği ”Engelsiz Taksi” ile karşılandı. Özel gereksinimli vatandaşlar bu hizmet ile zahmetsizce gidecekleri yerlere ulaşma imkânı buldu.

BÜYÜKŞEHİRLE ENGEL YOK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşların her zaman yanında olarak onların dertlerine derman olacak hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda tekerlekli sandalyede olan vatandaşlara “Engelsiz Taksi” ile ulaşım hizmeti sağlanıyor.

RANDEVU SİSTEMİ İLE ÇALIŞMA
Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğünce tüm Kocaeli’de hizmet veren ve randevu sitemi ile çalışan “Engelsiz Taksi”, tekerlekli sandalyede olan vatandaşlara hizmet veriyor. Vatandaşlar istedikleri yerden alınarak, gidecekleri yere kadar ulaştırılıyor.

ÖZEL TASARIMLI ARAÇLAR
Özel gereksinimli vatandaşların hastaneye, diyaliz merkezine, fizik tedavi merkezine, okula, alışveriş merkezine götürülüp tekrardan evlerine bırakıldığı “Engelsiz Taksi” ile 2021 yılında 6 bin 982 seans hizmet verildi. Akülü tekerlekli sandalye kullanan bir yolcu ve bir refakatçi kapasiteli 2 adet hafif ticari araç ve iki kişi akülü tekerlekli sandalye kullanan yolcu ve 2 refakatçi kapasitesi bulunan özel tasarım kaldırma mekanizması bulunan araçlarla hizmet verilmektedir.

TALEP İÇİN 153

Başta sağlık hizmetleri olmak üzere eğitim kurumları, resmi kurumlar yanında sosyal etkinlikler için gelen talepler Engelsiz Taksi ile karşılanıyor. 08.30 ile 17.30 arası hizmet veren Engelsiz Taksiye, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 153 numaralı çağrı merkezinden randevu alınabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Engelsiz Taksi” ile 6 bin 982 ulaşım hizmeti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!