Tahir Büyükakın

Engelli Bireylerimizi Her Daim Destekliyor, Onların Yanlarında Olmaya Özen Gösteriyoruz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Spor Aşkı Engel Tanımaz’ projesi kapsamında Özel Eğitim Kurumlarına verilmek üzere gönderilen spor malzemelerinin teslim programı Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Valilik yerleşkesinde gerçekleşen programa; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ali Ada, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk,  İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen,  İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, daire müdürleri, Özel Eğitim Kurumlarının yöneticileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Ankara’dan hareket ederek, ilimizdeki 46 özel eğitim kurumuna dağıtılacak 845 malzemeyi taşıyan TIR, Valilik yerleşkesinde Vali Seddar Yavuz, protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından Türk Bayrakları ile karşılandı.

Tüm katılımcıları sevgi ve saygı ile selamlayarak sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz programda yaptığı konuşmalarında; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yürütülen “Spor Aşkı Engel Tanımaz” projesi kapsamında 81 ilimizdeki özel sporcularımızı desteklemek üzere Özel Eğitim Kurumlarımıza malzeme desteği sağlıyoruz. İlimiz genelinde dağıtımı yapılmak üzere gönderilen spor malzemelerini proje kapsamında belirlenen Özel Eğitim Kurumlarımıza teslim etmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Gönülden Gönüle” Projesi Kapsamında Engelli Kardeşlerimizi Evlerinde Ziyaret Ediyor, İhtiyaç ve Sorunlarının Giderilmesi Noktasında Önemli Çalışmalar Yapıyoruz

Tüm sporculara başarılar dileyen Vali Yavuz; Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle özel sporcularımız olimpiyatlar başta olmak üzere Dünya ve Avrupa şampiyonalarında önemli başarılar elde etmeye başlamış ve bu başarılar kalıcı hale gelmiştir. Toplumumuzun dezavantajlı grupları olan engelli bireylerimizi her daim destekliyor, onların yanında durmaya özen gösteriyoruz. Valilik olarak da “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında engelli kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ediyor, ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamlı projeye katılan, buraya gelen siz değerli kardeşlerime, özel sporcularımıza, ailelerine, hocalarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesilesiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilimize verdiği desteklerden dolayı şükranlarımı arz ediyor ve bu ildeki temsilcisi sıfatıyla hepinize sağlık ve afiyet diliyorum. Sporun bir yaşam biçimi olduğunun altını çizerek tüm sporcularımızın başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diyen Vali Yavuz, konuşmaların ardındanilimiz genelinde faaliyette bulunan46 özel eğitim kurumuna dağıtılması için gönderilen 845 adet malzemeyi taşıyan TIR’ı, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonuna uğurlayarak, katılımcılarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Engelli Bireylerimizi Her Daim Destekliyor, Onların Yanlarında Olmaya Özen Gösteriyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!