Emlakçılar sorunlarını tartıştı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Emlakçılar Odası sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili olarak  panel gerçekleştirdi. Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen panele Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası 25. Meslek Komite Başkanı Önder Sarıtoprak, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Gebzespor Kulübü Başkanı Recep Avcı ile çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Gebze Ticaret odasında düzenlenen panelde emlakçılar sorunlarını dile getirerek yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirdiler. Gebze tapu müdürlüğünün iyi niyetle sorunlara yaklaştığını dile getiren emlakçıların, yetersiz kadrodan dolayı zaman zaman aksamalar yaşandığını ifade eden katılımcılar kadro tahsisinde tapumu müdürlüğüne öncelik tanınmasını istediler. Gebze ticaret odasındaki komisyonun sorunlara çozüm odaklı yaklaşımıyla düzenlenen panelde emlakçılar sorun ve çözümleri üzerine görüşlerini ifade ettiler Kocaeli Emlakçılar Odası tarafından gerçekleştirilen panelde konuşan Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, “Tek gayemiz vatandaşlarımıza kaliteli ve iyi hizmet vermektir” dedi.

NAİL ÇİLER: “BURASI SİZİN EVİNİZ”

Panelde ilk olarak konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Burası sizin eviniz. Oda ve meslek komitenin bugün güzel bir çalışma yapmış. Tapu müdürümüz bir karınca misali sürekli çalışıyor. Her sektör disiplin içerisinde olup kayıt içerisinde olmalı. Taşınmaz Ticarete yönelik bazı kurallar oluştu. Alım satımda sizin muhatabınız tapu müdürlüğüdür. Bir kayıt sistemi oluşturuldu. Bu sistem sayesinde hizmet sizin ayağınıza kadar geldi. Pandemi nedeniyle bazı alışkanlıklarınızı değişti. Bu değişime ayak uydurmak zorundayız” dedi.

“UYGULAYICISI VE DENETLEYİCİSİYİZ”

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, “Gebze’de tapu müdürlüğü cağ atlamış durumda. Bugün taşınmaz ticaret bilgi sistemi ile nerde olursa olun emlak ofislerini görürsünüz. Oda olarak sözleşmeli çalışmamız gerekiyor. Türkiye genelinde 21 emlak Odası var” dedi. Panelde son olarak konuşan Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, “Kurum olarak tek gayemiz vatandaşlarımıza kaliteli ve iyi hizmet vermektir. Bizler kanunların uygulayıcısı ve denetleyicisiyiz. Yaptığımız hiçbir şey sizin zararınıza değil. Biz elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsam sizin de en iyisini yapmanızı diliyorum. Web tapu uygulamasına başladık” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emlakçılar sorunlarını tartıştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!