Ellibeş Kocaeli turuna Çayırova’dan başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Kocaeli’de Pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze mahalle başkanları toplantıları Çayırova’da yeniden başladı. Başkan Ellibeş, 20 yıldır her seçimden yüzünün akıyla çıkan AK Parti’nin asıl gücünün mahalle başkanlarından geldiğini açıkladı, “Milletimizle daima bir ve beraber olduk. Bu birlikteliği 472 mahallenin tamamında hazır bulunan mahalle başkanlarımız ve yönetimleriyle sağlıyoruz” dedi.
ÇAYIROVA’DAN BAŞLADI
AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanlığınca ilçe ilçe mahalle başkanları toplantısı dün akşam Çayırova’da başladı. Pandemi döneminde online olarak gerçekleşen toplantılar bu kez yüz yüze yapıldı. Çayırova İlçe Başkanlığında, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapılan toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan, İl Yerel Yönetimler Başkanı Engin Güzel, İl Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ekrem Karahan, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Aslan, Köksal Akçay ile mahalle başkanları hazır bulundu.
“ÇAYIROVA’DAN BAŞLAYARAK TOPLANTILARIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile Çayırova İlçe Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “AK Parti’nin gücü milletinden gelmektedir. Yirmi yıllık bu serüvende çok şükür Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la bu güçlü bağı her türlü oyun, karalama kampanyası ve iftirayla yıkmak isteseler de başarılı olamadılar. Bu bağı güçlü ve yıkılmaz kılan, ilçelerimizin her köşesinde hazır durumda olan mahalle başkanlıklarımız ve teşkilatlarımız olmuştur. Mahalle yönetimlerimizi bu açıdan önemsiyoruz. Pandemi nedeniyle yüz yüze toplantılarımıza ara versek de, online toplantılar ve sürekli iletişim halinde olarak mahallelerimizde ne olduğunu, halkımızın ne tür ihtiyaçları bulunduğunu bire bir takip edebildik. Çayırova’dan başlayarak bütün toplantılarımızı en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
BİRLİK BERABERLKİ MESAJI
Başkan Ellibeş, yaz ayları olmasına rağmen AK Parti’nin hiç ara vermeden teşkilat çalışmalarını sürdürdüğüne de dikkat çekti: “Milletvekillerimizin tamamı, yaz tatili demeden ilçe ilçe gezerek vatandaşımızla ve esnafımızla bir araya geldi. Teşkilatlarımız kendilerine eşlik ettik. Aynı anda 7 milletvekilimiz birden hafta içinde sahada çalışma yaptı. Belediye başkanlarımız aynı şekilde yaz aylarında yatırımlarını durdurmadan, her yerde çalışmalarını sürdürüyor. Burada teşkilatlarımız da tempo düşürmeden, ara vermeden çalışıyor. Bütün mahallelerde sandık kurul üyelerini tamamlayan ilk teşkilat, Kocaeli teşkilatı oldu. Şimdi bütün ilçelerde sandık kurul üyelerimizi tek tek toplayacağız. Danışma meclisleri, istişare kurulu toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Milletimizle daime bir ve beraber olacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ellibeş Kocaeli turuna Çayırova’dan başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!