Eleşkirtliler, Yaman, Şayir ve Yıldırım’ı ağırladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Eleşkirtliler, Yaman, Şayir ve Yıldırım’ı ağırladı!

Dilovası Ağrı Eleşkirtliler Derneği Başkanı Mahmut Kocabay ve yönetimi Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimini ağırladı.

Önceki gün Dilovası turu yaparak çalışmaları inceleyen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi günün sonunda Dilovası Ağrı Eleşkirtliler Derneği Başkanı Mahmut Kocabay ve yönetiminin misafiri oldular.

HEDEFİMİZ; DERNEK BİNASI YAPMAK

Dernek binasında yapılan ziyarette Başkan Kocabay, göreve geldiği günden bu yana hemşerileri ve Dilovası halkı için yaptıkları çalışmaları tek tek anlatarak, bundan sonra ki süreçte de Eleşkirtliler Derneği olarak yine hemşerilerinin yanında olacaklarını ve Dilovası’nın gelişimine katkı sunmaya çalışacaklarını belirtti. Kocabay ayrıca ilerleyen süreçte ki hedeflerinin dernek yönetimi ve hayırsever hemşerilerinin desteği ile derneğe ait bir arsa kazandırarak daha sonra buraya kendi dernek binasını yapmak istediklerini söyledi.

KOCABAY’A TEŞEKKÜR

Çalışmalarından dolayı Kocabay ve yönetimine teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana ilçedeki STK’larla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek “İlçemize değer katan, vatandaşlarımız için bir şeyler yapmaya gayret eden tüm hemşeri derneklerimize destek olmaya çalışıyoruz. Dilovası Eleşkirtliler Derneği Başkanımız Mahmut Kocabay ve yönetiminin güzel çalışmalar yaptıklarını görüyoruz. İnşallah bundan sonra ki süreçte de Eleşkirtliler Derneği ile daha güzel çalışmaları birlikte yapacağız. Dernek Başkanımız Mahmut Kocabay ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.”Dedi. Şayir’in ardından konuşan Vekil Yaman’da bundan sonra ki süreçte Kocabay ve yönetiminin daha güzel projelere imza atacaklarına inandıklarını belirterek, misafirperverlikten dolayı ve başarılı çalışmalarından dolayı Kocabay ve yönetimine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eleşkirtliler, Yaman, Şayir ve Yıldırım’ı ağırladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!