Tahir Büyükakın

Ekmeğe Değil, Bugdaya Bile Muhtaç Olabiliriz.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Ekmeğe Değil, Bugdaya Bile Muhtaç Olabiliriz.

Geçtiğimiz günlerde ramazan ayı çalışmalarını programlayan Yenden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı, ramazan ayının gelmesi ile çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Ramazan ayı boyunca ilçelerde yapılması planlanan hakla kucaklaşma programının ilki İzmit ilçesinde yapıldı. Program öncesinde vatandaşlar ile iftar sofrasına oturan il başkanı Mehmet Aras, iftar sonrasında yardımcılarıyla beraber halkın içine karıştı. Halkla kucaklaşma adı verilen program kapsamında, iftar sonrasında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu kafe ve kıraathaneler dolaşıldı. Esnafın hali hatırı soruldu.

Yeniden Refah Partisi, İftardan Sahura Kadar Halkla İç İçe.

Sanayi mahallesi ve 42 evler mahallelerinde sayısız işletmeyi ziyaret eden Aras, gittiği mekanlarda halka hitap etti. Yanında götürdüğü görsel materyaller ile renkli görüntüler oluşturan Aras, halktan yoğun ilgi gördü.

Halka kırmızı mercimek ve Ayçiçek yağı gösteren Aras, bakın bunlara muhtaç hale geldik. Bu böyle devam ederse eğer ekmeğe değil, buğdaya bile muhtaç hale gelebiliriz. Tüketim ekonomisinin sonu işte budur. Üretmeden tüketmek, tükenmektir, şeklinde konuştu.

Konuşmasını vatandaşlara fıkralar anlatarak sürdüren Aras, dinleyenleri bolca güldürdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekmeğe Değil, Bugdaya Bile Muhtaç Olabiliriz.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!