Ekal’den Muhteşem Mezuniyet Töreni.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Eğitim, kültür, spor ve sosyal alanda sayısız ödül kazanan ve uluslararası, ulusal, bölgesel ve yerel bazda yapılan yarışmalarda öğrencileri ile derece elde eden EKAL, 2021 Mezun ğrencilerini muhteşem bir tören ile uğurladı. Törende konuşan okul müdürü Halil İbrahim ÇETİN gençlere, özellikle ülke, Vatan ve Bayrak konusunda hassas olmalarını bu ülkenin kuruluş değerlerine sahip çıkmalarını istedi. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesinin ilçeye kazandırdığı derecelerin ve başarıların okul kültürüne, okul vizyonuna uygun olması ve örnek bir okul haline gelmesinde emek veren değerli öğretmenlerin payının çok yüksek olduğunu özellikle belirtti. Lgs’de en yüksek “OBP”na göre 9.sınıfa öğrenci alan, YKS’ de ise en başarılı Anadolu Lisesi olan okulun bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu bir kez daha hatırlatan okul müdürü, gençlere sağlıklı, başarılı ve huzur dolu ömür diledi. Proğramın hazırlanmasında emeği geçen komisyon üyelerine ve görevli öğrencilere teşekkür eden okul müdürü, Ekal’de okumak ve Ekalden mezun olmak ayrıcalıktır diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekal’den Muhteşem Mezuniyet Töreni.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

1 Yorum

  1. Kızım henüz ortaokula gidiyor ama şimdiden hedeflediğimiz okul belli oldu. Tebrikler İnşAllah kızımı da buralarda görürüm.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!