Tahir Büyükakın

Doyumsuz kar keyfi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gölcük Eriklitepe Tabiat Parkı ve Kartepe’de oluşan seyrine doyumsuz kar manzaralarını Büyükşehir’in şehir kameralarından anlık izleyebilirsiniz

Sıcak bir çay ve Büyükşehir’in şehir kameraları eşliğinde doyumsuz kar keyfi

Sıcak evinizde sıcak içeceğinizi yudumlarken aynı zamanda lapa lapa yağan karı izlemek mi istiyorsunuz? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “evet” dediğinizi duyarak sizin için şehir kameralarını Kocaeli’nin yüksek kesimlerine taşıdı. Böylelikle Büyükşehir, yüksek kesimlerdeki eşsiz kar manzarasının sanal ortamdan da izlenebilmesinin önünü açtı. Dünyanın herhangi bir noktasındaki biri, Kocaeli’nin Kartepe ve Eriklitepe Tabiat Parkı’ndaki muhteşem doğa güzelliklerini anlık olarak izleyebiliyor.

LAPA LAPA KAR YAĞIŞI EVİNİZDE, OFİSİNİZDE

Son günlerde başlayan kar yağışı Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde olağanüstü güzellikleri oluşturdu. Kar manzarası sevenler bu noktalara akın ederken gidecek imkânı olmayanlara Büyükşehir, bu manzaraları bir tık yakına taşıdı. Kar keyfini yaşama imkânı bulamayanlar Büyükşehir’in sunduğu hizmetle lapa lapa kar yağışını anlık olarak takip edebilecek.

24 KAMERA İLE HİZMET

Şehir kameralarını her geçen gün yaygınlaştıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların anlık olarak istedikleri noktaları izleyebilmesini sağlıyor. 24 kamera ile hizmet veren Büyükşehir, hem vatandaşların gitmek istedikleri yerlerdeki son durumu ortaya koyuyor hem de bu noktalara gidemeyen vatandaşlara anlık erişim imkânı sunuyor.

BİR TIK KADAR UZAK

Şehir kameralarına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin www.kocaeeli.bel.tr adresine tıklayarak ulaşmak mümkün. Belirtilen linke tıkladıktan sonra imleci KOCAELİ ve TURİZM başlığına getirerek şehir kameralarına sekmesine tıklamak gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doyumsuz kar keyfi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!