Tahir Büyükakın

DÖNMEZ : “CAN AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AYKAN DÖNMEZ : DOST DEĞİL KARDEŞİZ

 

Yeniden refah partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez, Azerbaycan’a yönelik gerçekleşen Ermenistan saldırısına yönelik bugün gerçekleşen partisinin ilçe başkanlık divanında açıklamalarda bulundu.

Sözlerine menfur saldırıda hayatını kaybederek şehit düşen Azerbaycan’lı kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum diyerek başlayan Dönmez; ‘’ateşkesi bozarak Azerbaycan mevzi hattına ve sivil bölgelere saldırı gerçekleştiren Ermenistan hükümeti, Kafkasya’daki barışın önünde en büyük engel olduğunu bir kez daha dünya kamuoyuna göstermiş ve bu saldırı karşısında Azerbaycan’a meşru haklarını savunma hakkı doğmuştur’’ dedi.

“CAN AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

Dönmez, 83 milyon vatandaşımız, kendi meşru haklarını savunmak için Ermenistan’ın provokatif saldırılarına karşılık veren can Azerbaycan halkının yanında durmaya ve kardeş Azerbaycan halkının haklı davasını tüm dünyaya haykırmaya kararlıdır ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Dönmez, Ermenistan’ın sivillere yönelik gerçekleştirmiş olduğu bu alçakça saldırı karşısında, uluslararası toplumunda bu provokatif saldırıya derhal dur demesi gerektiğini belirten Dönmez, işgalci bir tutumla Azerbaycan’ın topraklarını ilhak etmeye çalışanlar, biz 83 milyonu da hesaba katmalı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin koşulsuz şartsız Azerbaycan halkının ve devletinin yanında olduğunu unutmamalılar dedi.

Bugün yaşanan saldırıyla herşeyin ortaya çıktığını belirten Dönmez, Güney Kafkasya’da huzursuzluğun baş aktörünün Erivan yönetimi olduğu net bir şekilde görünmektedir diyerek ‘İki devlet tek millet’ şuuruyla ilişkilerimize yön verdiğimiz Azerbaycan politikamız, dostluk değil kardeşlik bilinciyle ilerlemeye devam edecek ve her şart ve koşul altında Azerbaycan’ın yanında olmaya devam edeceğiz diyerek sözlerini noktaladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DÖNMEZ : “CAN AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!