Doğan Giyim’ de Muhteşem Fırsatlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze’ de uzun yıllardır Bayan kıyafeti üzerine faaliyet gösteren Doğan Giyim’ de Kış Sezonu hızlı başladı. Birbirinden şık ve kaliteli kıyafetlerin sunulduğu Doğan Giyim son günlerde ülkemizdeki ekonomik krizden dolayı halkımıza yardımcı olabilmek adına fiyatlarda indirime gitti. Kalitenin ve şıklığı adresi olan Doğan Giyim sadece Gebze’ deki değil tüm Kocaeli’ deki bayanlarında dikkatini çekiyor. Hereke’ de oturduğunu belirterek sırf alış veriş için Gebze Doğan Giyimi tercih ettiğini söyleyen müşterilerden Hilal A.

“Kaliteyi ve şıklığı bu fiyatlarla her yerde bulmak kolay değil. Sıf bu yüzden ayda 1 kez de olsa Hereke’ den buraya alış verişe geliyorum. Mağaza sorumlusu Zeynep Hanımın güleryüzü ve ilgisine birde mağadaki ürünlerin bu kalitelerine rağmen fiyatlarının uygun olması beni cezbediyor ” dedi.

Doğan Giyim : Hacı Halil Mah. Şehit Numan Dede Cad. 1201/3 Sok. No:2/6 Gebze/Kocaeli adresinde. Gebze Kent Meydanı Zabıta Amirliği Yanı

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doğan Giyim’ de Muhteşem Fırsatlar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!