Tahir Büyükakın

Dilovası’nda Adnan Kahveci Parkı sil baştan

featured
default
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Büyükşehir, Dilovası ilçesinde bulunan Adnan Kahveci Parkını sil baştan yeniliyor. Park yeniden bölge halkının buluşma noktası olacak

    Dilovası’nda Adnan Kahveci Parkı sil baştan

Şehrin dört bir yanını yeni parklar ve sosyal alanlarla donatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, var olan parkları da sil baştan düzenleyip halkın hizmetine sunuyor. Kocaeli genelinde olduğu gibi Dilovası’nı da daha yeşil ve daha çok nefes alan bir ilçeye dönüştürmeyi amaçlayan Büyükşehir, bu bağlamda Orhangazi Mahallesi’nde bulunan Adnan Kahveci Parkını ayrıcalıklı bir park olarak yeniden bölgeye kazandırıyor.

ÇOCUKLAR GÜZEL VAKİT GEÇİRECEK

Adnan Kahveci Parkını modernize etmek ve vatandaşların daha fazla zaman geçirebileceği mekan haline getirmek için çalışmalara başlayan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri burada birçok imalat yapacak. Toplamda 2 bin 550 metrekarelik alanda yeniden dizayn edilecek parkın 170 metrekaresi çocuk oyun alanı için oluşturuluyor. Birçok oyun grubu bu alanda çocukların hoşça vakit geçirmesini sağlayacak.

BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Ekipler, parkın 900 metrekaresini yeşil alan, bin 300 metrekaresini de sert zemin olarak planladı. Sert zemine bazalt plak taş ve klinker tuğla döşenecek ve ayrıca taş duvar imalatı yapılacak. Çalışma dahilinde vatandaşların çay içip sohbet edebileceği 7 adet kamelya inşa edecek olan ekipler, bay ve bayan tuvaletlerin yanı sıra mevcut büfeyi de bakım ve onarımdan geçirecek. Çalışmalar tamamlandığında ‘Adnan Kahveci Parkı’ yeniden bölge halkının buluşma noktası olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilovası’nda Adnan Kahveci Parkı sil baştan

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!