Dilovası’nda 23 Nisan coşkusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası’nda 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’inci yıl dönümü Dilovası’nda coşkuyla kutlandı.

Dilovası’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Belediye önündeki meydanda Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Kutlama etkinlikleri daha sonra Polisan Spor Salonu’nda devam etti.

Törene Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı’,İlçe Milli Eğitim Müdürü Balayın yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

DÜNYA’DA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLMİŞ TEK BAYRAM

Kapalı Spor Salonundaki kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Balay “Her yıl büyük bir gururla yaşadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mıza katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. 23 Nisan Çocuk Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayramımızdır. Çocuklarımız geleceğimizin büyükleridir. Sadece Türk çocuklarına değil dünya çocuklarına armağan edilen tek bayramdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci kuruluş yıldönümünde yine bir Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda coşkuyla, sevinçle, kıvançla, milletçe bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladıkları gösteriler, şiirler büyük beğeni topladı. Folklor ekibinin oyunları da izleyenlerden bol alkış alırken, daha sonra 23  Nisan konulu kompozisyon, şiir, resim yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Hamza Şayir ve diğer protokol üyeleri  tarafından verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilovası’nda 23 Nisan coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!