Tahir Büyükakın

Dilovası, Kaymakam Alkan’a veda etti 

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Yaklaşık 5 yıl Dilovası’nda görev yapan ve geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Yalova’ya atanan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a veda yemeği düzenledi.

 Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Yalova Vali Yardımcılığı görevine atanan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a veda yemeği verildi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in düzenlediği veda yemeğine Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Kurum Müdürleri, OSB Başkanları ve müdürleri, STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

ŞAYİR’DEN ALKAN’A TEŞEKKÜR 

Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yaklaşık 5 yıl boyunca ilçemizde önemli çalışmalara imza atan, milletini seven gerçek bir devlet adamıyla çalışmanın mutluluğunu yaşadık. Geldiği günden bu yana vatandaşlarımızla kurduğu güzel diyalog, büyük hizmet gayreti ile her zaman ilçemizin ve halkımızın gelişmesinden ve kalkınmasından yana emek harcadı. İnanıyoruz ki yeni hizmet yerinde de hayırlı çalışmalara imza atacaktır. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Dilovası kendisini ve hizmetlerini asla unutmayacak” dedi.

DİLOVASI’NA DEVLETİN GÜLEN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ 

Başkan Şayir’in ardından konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı açıklama da “Dilovası 3. Kaymakamını bugün uğurluyor. Üç güzel insan üç güzel devlet adamı ilçemizden geçti. Ben öncelikle devletin gülen yüzünü gösteren, geldiği günden bu yana Dilovası halkına hizmet eden Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

ALKAN, DİLOVASI BİR İLÇE DEĞİL BÜYÜK BİR AİLE 

Adına düzenlenen veda yemeğinde Dilovasılar’a veda eden Kaymakam Alkan ise yaptığı açıklama da “Ben veda etmiyorum. Dostlar veda etmez. Dilovası’nda yaklaşık 5 yılım geçti. Güzel dostluklar kazandım. Dilovası’nda hep güzel anılarım var. Dilovalılar’ı çok seviyorum. Dilovası bir ilçe değil. Büyük bir ailedir. Görev yaptığım süre içersinde bu aile ile birlikte ilçemize hizmet etmeye gayret gösterdik. Elimden geldiğince de ailemizin tüm fertlerini dinlemeye onların sorunlarını çözmeye gayret ettik. Tayin haberim sonrası da gelen tepkilerden gördüğümde Dilovası halkının bizden memnun olduğu idi. Görev süresince ilçemiz insanının gösterdiği güler yüzden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Çok uzağa gitmiyorum. Yeni görev yerimde de tüm Dilovalıları bekliyorum” dedi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ 

Konuşmaların ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, GTO Başkanı Nail Çiler ve katılımcılar Kaymakam Alkan’a çeşitli hediyeler vererek uğurladılar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilovası, Kaymakam Alkan’a veda etti 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!