Dilovası, Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim beyannamesinde sözünü verdiği projelerden biri olan Gençlik Merkezi çalışmalarına başladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; 2019 yerel seçimlerinde verdiği sözleri tek tek hayata geçmeye devam ediyor.

 Şayir’in seçim beyannamesine koyduğu ‘Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı. Önceki gün zemin etüt çalışmaları ile startı verilen projenin önce ihalesi yapılacak, sonrasında da inşaat çalışması başlayacak.

DERSLİK VE SPOR SALONU OLACAK

Toplamda 3045 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak Gençlik Merkezi, yaklaşık 700 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak.

Yapılacak olan Merkezin ilk iki katında derslikler, üçüncü katında spor salonu, takım odaları, hakem odası, canlı yayın odaları ve kafeterya olacak.

GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Zemin etüt çalışmaları başlatılan Gençlik Merkezi’nin yakın bir zamanda inşaatına başlanacağını söyleyen Başkan Şayir, “Söz verdiğimiz projelerimiz hayat bulmaya devam ediyor. Genç nüfusun yoğun olduğu ilçemizde gençlerimizin ve bayanlarımızın sosyal ve sportif yaşamlarına önemli katkı sunacak, eğitimlerin verileceği Gençlik Merkezimizin zemin etüt çalışmaları başladı. İnşallah yakın bir zamanda ihalesini yaparak, ardından da inşaat çalışması için ilk kazmayı vurmuş olacağız. Gençlik Merkezimiz şimdiden ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilovası, Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!