Tahir Büyükakın

Dilovası Edebiyat Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu: Tarık Tufan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak  gerçekleştirilen “Edebiyat Sohbetleri” programının bu hafta ki konuğu araştırmacı, yazar ve senarist Tarık Tufan olacak.

Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından her ay düzenlenen “Edebiyat Sohbetleri” devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu ise ünlü araştırmacı, yazar ve senarist Tarık Tufan olacak.

Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik 11 Şubat Cuma günü saat 14:00’da.  yapılacak olan konferans öncesi tüm Dilovalılar’ı davet eden Başkan Şayir yaptığı açıklama da “Günümüzün değerli araştırmacı, yazar ve edebiyatçılarını ilçemizde ağırlayarak hem öğrencilerimizin hem de Dilovası halkının geleceğine ışık tutmaya çalışıyoruz. Geçmişten günümüze yaşanan olayları ve toplumsal değerlerimizin gerçek yaşanmışlıklarla ele alınması, edebiyatımızın ünlü isimleri tarafından aktarılması ve toplumsal hafızamızı güçlendirmek için gerçekleştirdiğimiz “Edebiyat Söyleşileri” konulu konferanslarımızın bir yenisini daha gerçekleştiriyoruz. Araştırmacı, yazar ve senarist Tarık Tufan’ın anlatımı ile gerçekleşecek olan “Edebiyat Sohbetleri” konferansımızın da oldukça önemli olduğunu belirterek tüm halkımızı düzenlenecek olan etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilovası Edebiyat Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu: Tarık Tufan

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!