Dilovası Belediyesi’nden yeni yıl ve yüksek fiyat denetimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediyesi’nden yeni yıl ve yüksek fiyat denetimi

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan yeni yıl nedeniyle ilçede faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Zabıta ekipleri, yeni yıl öncesinde pastane, imalathane, kuruyemişçi, cafe ve marketlerde denetimler gerçekleştirdi.

Yeni yıla girmeye sayılı gün kala vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı işyerleri sıkı denetime alınırken, satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığı, hijyen şartlarına uygunluğu, ürünlerin üretim ve son kullanma tarihleri, personellerin çalışma koşulları ve faaliyet belgelerini kontrol edildi. Bunun yanı sıra, yüksek fiyatlar ile vatandaşların mağdur edilmesi için dükkanlarda etiket kontrolü de yapıldı.

“EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA”

Denetimlerin sıklıkla devam edeceğini ve fırsatçılara göz açtırılmayacağını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Dilovalı vatandaşlarımızın yeni yıla sorunsuz ve huzurlu bir şekilde girmesi ve fiyat etiketi mağduru olmamaları için ekiplerimiz tarafından denetimler büyük bir ciddiyetle sürüyor. Halkımızın sağlığı ve refahı için bu denetimler rutin olarak devam edecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilovası Belediyesi’nden yeni yıl ve yüksek fiyat denetimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!