Tahir Büyükakın

Diliskelesi Spor meydana çıktı 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkan ve geçtiğimiz yılki teknik ekip ve kadrosunu baştan aşağı yenileyen TFF Kocaeli Süper Amatör’de yer alan Diliskelesi Spor Kulübü önceki gün sezon açılışını yaptı.

Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar ve yönetimi önceki gün Tavşancıl Stadında 2022-2023 sezonu ilk antrenmanında futbolcu ve teknik ekibiyle bir araya gelerek sezon açılışını gerçekleştirdiler. Şampiyonluk parolası ile yeni sezona başlayan Diliskelesi Spor Kulübü yeni sezon öncesi Teknik Direktörlüğe bölgemizin önemli isimlerinden Şifo Mehmet lakaplı Mehmet Yılmaz ile anlaşmış ve tüm kadrosunu yeni ve güçlü bir şekilde kurmuştu.

HEDEF BAL LİGİ 

Kocaeli bölgesinin önemli futbolcularını kadrosuna katan Diliskelesi Spor’da keyifler bir hayli yerindeyken sezon açılışı için bir araya gelen Kulüp Başkanı ve yönetimi işi ciddi tutuyor. 2022-2023 sezon açılışında konuşan ve hedeflerinin şampiyonluk ve BAL ligi olduğunu ifade eden Başkan Yaşar, “Diliskelesi Spor Kulübümüz yeni ekibimizle birlikte şampiyonluk hedefiyle yeni sezon açılışını gerçekleştiriyoruz. Teknik Direktör Mehmet Yılmaz ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. 2002-2023 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştiriyoruz. Yeni sezonun tüm takımlarımıza ve camiamıza hayırlı olmasını kazasız, sakatsız, bir sezon geçirmelerini diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diliskelesi Spor meydana çıktı 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!