Tahir Büyükakın

Dijitalleşmiş Tapu Dairesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumaşoğlu sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir duyuru ile Gebze Tapu Dairesinin tamamen dijitalleşmeye başladığını, tüm arşivlerin dijital sisteme döndüğünü belirtti. Kumaşoğlu sosyal medya hesabındaki duyurusunda;

Amacımız Gebze’mize hizmet yapmak, Hedefimiz ise Gebze’mizi her daim en önde ve yarışmacı olmasını sağlamak adına Müdürlük Arşivinizi Ayıklama ve Tasnif işleminden sonra şimdi sıra geldi yaklaşık 4 ay içinde 2,5 ila 3 milyon adet Arşiv evrakını tarayarak yeni yılda tamamen dijital arşive geçmiş bir Tapu Müdürlü olarak Gebze’mize hizmet olacaktır.

Çalışanını her zaman ödüllendiren Gebze Kaymakamım Sayın Mustafa GÜLER ‘İn de bu yapılan çalışmada emeği üst seviyede olan personelimize Başarı Belgesi ile ödüllendirdiğinden dolayı kendilerine şükranlarımı Arz ediyorum.

Ayrıca belge takdim törenine katılan Genel Müdürlüğümüz Arşiv Dairesinde görevli kıymetli Müdürlerim Adnan TORUN ve Hakkı ŞAHİN ile Bölge Müdür Yardımcımız Sekan KOCAMAN beylere teşriflerinden dolayı da teşekkürleri sunuyorum. Her daim Bu ülkenin her bir vatandaşı herşeyin en iyisine layık ve bizim de şiarımız her daim o düstür üzerine olacaktır.
dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dijitalleşmiş Tapu Dairesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!