DEVA’ dan KAISİAD’ a ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kısa Adı KAISİAD olan Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneğine ziyaretler devam ediyor. Bölgemizde özellikle istihdam anlamında çok büyük katkılar sağlayan, bölgemizin kalkınması için var gücüyle çalışan önemli derneklerimizin başında gelen KAISİAD’ ın bugün DEVA Partisi yöneticileri ziyaret etti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, DEVA Partisi GMYK Üyesi Muhammed İkbal Seyda, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Emin Birlik, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, DEVA Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, DEVA Partisi Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Yıldız, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Aras ziyaret ederek yarın düzenleyecekleri miting öncesi bilgi vererek davette bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Marmara KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın;
“Bölgemize hizmet etmek adına çıktığımız bu yolda siyasi görüş gözetmeksizin tüm siyasi düşüncelere kapımız açık. Yeterki ülkemiz, bölgemiz adına faydalı adımlar atılabilsin. Bizler iş adamları olarak bölgemizin kalkınması için çalışan, gecesini gündüzünü katarak mücadele ediyoruz. Bölgemizin kalkınmasında iki güç önemli faktör bunlardan biri siyasi güç diğeri iş insanları. Bu yüzden KAISİAD olarak tüm siyasi düşüncelere ve görüşlere aynı eşit mesafede yaklaşmayı uygun görüyoruz, ve kapımız her düşünceye açık. Bizlerin tek gayesi istihdamı artırmak olduğu kadar bölgemizin de hak ettiği değeri kazanmasını sağlamak ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA’ dan KAISİAD’ a ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!