Tahir Büyükakın

Deva Çayırova’dan Ramazan Bayramı Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ; Ramazan Bayramı  ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı:

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç  02 Mayıs Pazartesi  günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı vesilesi  ile  yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklama da Başkan Saraç  şu ifadelere yer verdi.

Mübarek üç ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerif ayını hep birlikte yaşadık ve 02 Mayıs Pazartesi günü   Ramazan Bayramını kutlayacağız. Ülkemiz ve bölgemiz  Ekonomik kriz sebebiyle çok ağır ve zor bir dönemden geçiyor. Her geçen gün derinleşen ve kronikleşen ekonomik kriz hayatımızın her aşamasını olumsuz yönde etkiliyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen hiç bir vatandaşımız endişeye ve umutsuzluğa kapılmasın çünkü; Deva iktidarında  bütün bu olumsuzlukları geride bırakacağımız bayramları ‘’Bayram’’ gibi kutlayabileceğimiz insan onuruna yakışır bir ilçede ve ülkede yaşayabileceğimiz günler çok yakın. Bu vesile ile vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ederim. Bayramımızın ülkemizin ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını temenni ederim…

Mehmet Saraç

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deva Çayırova’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!