Davutoğlu basının desteklenmesini istedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gelecek Partisi Genel Başkanı, seçilmiş son Başbakan Prof. Ahmet Davutoğlu, partisinin Gebze’de düzenlediği pikniğe katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Davutoğlu daha sonra kısa bir basın toplantısı düzenledi. Kocaeli genelindeki  gündemi sıkı takip ettiğini ifade eden Davutoğlu, son zamanlarda genel başkanların uğrak yeri olduğunu söyledi. Çevre kirliliğini ve siyaset kirliliğini işaret eden Davutoğlu, bu kirliliklerin çözümünün tek çözümünün Gelecek Partisi olduğunu vurguladı.

ATLI SPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gelecek Partisi Kocaeli İl teşkilatı tarafından Gebze Atlı Spor Kulübü Tesislerinde düzenlenen ve il başkanı Ömer Faruk Başaran’ın ev sahipliği yaptığı piknikte, partililer ilk kez bir programda genel başkanlarını ağırlamanın heyecanını yaşadılar. Partiye katılımlar ve rozet takma törenlerinin yapıldığı törende sırasıyla; Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı, İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir birer konuşma yaptı.

“GEBZE İL OLABİLECEK BİR İLÇE”

Partililere hitap ettikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu; Gebze İl olmalı mı? sorusuna “Türkiye’nin idari reformunu gözlemlediğimizde belli ilçeler var. Kendini idare eden ilçeler bunlar. Türkiye’nin nüfus yoğunlukları farklılaşıyor. Bugünkü tablo olarak söylüyorum. Gebze il olabilecek bir ilçedir. İdari anlamda muhakkak ele alınmalı” dedi.

“YEREL MEDYA ANADOLU’NUN RUHUDUR”

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete ’de yayınlanarak yürürlüğe giren ‘Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’ne kapsamında kamu kurumlarının gazete aboneliğine son vermesi maddesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Davutoğlu, “Özgür seslerin yükseldiği yer yerel basındır. Genelge Cumhurbaşkanlığı masraflarını muaf tutuyor. Burada boğulacak olan yerel medya. Yerel medya Anadolu’nun ruhudur. Başbakan olduğumda ilk kez yerel medya mensuplarını başbakanlık uçağına alıp uluslararası ziyaret yapmıştım. Onlar tekelci bir medya ister” ifadelerini kullandı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Davutoğlu basının desteklenmesini istedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!