Darıca’ya Hizmet Kompleksi yapılıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

DARICA BELEDİYESİ VE GTO İŞBİRLİĞİNDE YAPILACAK PROJE İÇİN TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya yapılması planlanan içerisinde taziye ve aşevi ile birlikte sosyal market ve birçok farklı birimin yer alacağı Hizmet Kompleksi için temel atma töreni düzenlenecek.

Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya önemli bir yatırım kazandırılıyor. Nenehatun Mahallesi’nde 3 bin 615 metrekare alan üzerinde inşa edilecek Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi için Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in katılımıyla protokol imzalanmış ve ardından ilk kazma vurularak proje start almıştı.

TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Darıca’ya önemli bir değer katacak ve büyük bir eksikliği giderecek Hizmet Kompleksi için 11 Ağustos Çarşamba günü saat 11.30’da temel atma töreni düzenlenecek. Nenehatun Mahallesi Sokullu Caddesi üzerinde (GİM Halı Saha) düzenlenecek temel atma törenine TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve bölge protokolü ile çok sayıda davetli katılacak.

BIYIK DAVET ETTİ

İlçeye kazandırılacak proje için GTO Başkanı Nail Çiler’e teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşları temel atma törenine davet ederek “Gebze Ticaret Odamız ile birlikte ilçemize önemli bir kompleks kazandıracağız. Nail Başkanımıza ve ekibine ilçemize yapacakları yatırım için teşekkür ediyorum. Darıca Hizmet Kompleksi ile ilçemizin çok önemli bir eksikliğini gidermiş olacağız. Nenehatun Mahallesi’nde yapılacak olan yatırım ile söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirmiş olacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.

BİRÇOK ALANDA HİZMET VERECEK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, adeta bir yaşam merkezi olarak hizmet verecek olan Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi hakkında da bilgi vererek “Nenehatun Mahallesi’nde 3 bin 615 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin içerisinde Taziye evi, aş evi, Engellilere yönelik hizmet verecek Engelliler Sosyal Faaliyet Merkezi, Kızılay Hizmet Binası, ihtiyaç sahipleri için sosyal market, kurs ve seminer odaları ile eğitim salonları yer alacak. Hayatın birçok alanı ile vatandaşlarımıza dokunacak olan Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi, adeta bir yaşam merkezi olarak da hizmet verecek. Aşevinde 365 gün sıcak yemek çıkacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca’ya Hizmet Kompleksi yapılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!