Darıca’nın çocuklarından muhteşem konser

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gençlere yönelik çalışmalarıyla fark yaratan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gençlik ödülü alan Darıca Belediyesi, Sanat Sokakta Etkinlikleri kapsamında Gençlik Konseri düzenledi. Darıca Belediyesi’nin kurslarında eğitim gören gençlerin sahne performansı tam not aldı.

Darıca Belediyesi, gençlere özel projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Gençlere yönelik çalışmalarıyla fark yaratan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gençlik ödülü alan Darıca Belediyesi, bu kez Sanat Sokakta Etkinlikleri kapsamında Gençlik Konseri düzenledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçedeki kültür sanat alanındaki eksikliği gidermek amacıyla hayata geçirilen İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerlerin hünerlerini sergilediği Gençlik Konseri’ni Başkan Muzaffer Bıyık da eşi Havva Bıyık ve meclis üyeleriyle birlikte izledi. Darıcalılar konsere büyük ilgi gösterirken davetliler gençlerin sahne performansına tam not verdi.

BİZİM ÇOCUKLARA İNANIYORUZ

Gençleri önemsediklerini ve Darıca Belediyesi olarak gençlere yönelik projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, konser öncesi yaptığı selamlama konuşmasında “İskoliye Sanat Akademisi’nde gitar, ney, bağlama, piyano gibi 9 farklı branşta eğitim gören gençlerden oluşan koro yaz aylarında Sanat Seninle Sokakta etkinlikleri kapsamında farklı mahallelerde konserler vererek hünerlerini sergilemişti. Kış aylarında da vatandaşlarımızın kültür sanattan uzak kalmaması adına Gençlik Konserleri düzenliyoruz. Bizim çocuklarımız diye adlandırdığımız Darıca’mızın gençlerine inanıyoruz” diye konuştu.

KÜLTÜR SANAT YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Darıca’nın tam anlamıyla bir kültür sanat şehri olması için çalışmaya devam ettiklerini de kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak ilçemizin her alanda olduğu gibi kültür sanatta da önemli bir noktaya gelmesini arzuluyoruz. Gençlerimiz müzikten tiyatroya kadar kültür sanat alanında neye ilgi duyuyorsa kendisini bulacağı bir belediye anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu doğrultuda adımlar atıp projeler geliştiriyoruz. Kültür sanat alanında yatırımlarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca’nın çocuklarından muhteşem konser

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!