Darıca Karslılar Derneği, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesinde kurmuş oldukları çay standında, hasta yakınlarına ve tedavi sırası bekleyen vatandaşlara ücretsiz çay ikramında bulunuyorlar.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kantininin tadilatta olması sebebiyle vatandaşın mağduruiyetini gören Darıca Kars’ lılar Dernek Başkanı Ali Şen ve Yönetimi hastane bahçesine kantin tadilatı bitene kadar bir stand kurdular. 24 saat açık olan standda gün boyu çay ve su ücretsiz olarak ikram ediliyor. Sabahları simit, poğaça gibi atıştırmalıklarıda ücretsiz olarak veren Darıca Karslılar Derneğinin bu güzel ve anlamlı hareketi, vatandaşlara tarafından memnuniyetle karşılanarak takdir görüp tebrik almaya devam ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’da o standı ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada “Darıca Karslılar Derneğinin Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde kurmuş olduğu çay standını ziyaret ettik. Sosyal sorumluluk projesi anlayışıyla örnek bir uygulamayı hayata geçiren dernek
yönetimini tebrik ediyor, tüm hastalarımıza şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Bölge Haber Gazetesi olarak Darıca Karslılar Derneği Başkanı Ali Şen ve Yönetimini bu anlamlı güzel davranıştan ötürü takdir ve tebrik ediyoruz.