Darıcalı çocuklar tiyatro ile eğlenerek öğreniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıcalı çocuklar tiyatro ile eğlenerek öğreniyor

Darıca Belediyesi, düzenlediği çocuk tiyatroları ile Darıcalı çocukların yüzünü güldürüyor. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Volkan Abi ile mutlu çocuklar’ isimli tiyatroya Darıcalı minikler yoğun ilgi gösterdi.

Darıca Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri 7’den 70’e herkese hitap ederken özellikle çocuklara yönelik gerçekleştirilen etkinliklerle Darıcalı minikler hem eğlenceli anlar yaşıyor hem de eğlenerek öğreniyor.

DARICALI ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Çocuklara eğitsel anlamda eğlenceli bir ortam sunmak ve eğlenirken öğrenmelerini sağlamak amacıyla birbirinden farklı organizasyonlar düzenleniyor. Bu kapsamda gerçekleşen ‘Volkan Abi ile mutlu çocuklar’ isimli çocuk tiyatrosuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ailelerin çocukları ile katıldığı ve yoğun ilgi gösterdiği oyun beğeniyle izlendi. İzleyenlerine keyifli anlar yaşatan gösteride çocuklar da sahneye çıkarak tiyatronun içine dahil oldu. Tiyatro oyununu beğendiklerini ve çocuklarının çok eğlendiğini söyleyen aileler Darıca Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıcalı çocuklar tiyatro ile eğlenerek öğreniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!