Tahir Büyükakın

Darıca’da kulaçlar Çanakkale destanı için atıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca’da kulaçlar Çanakkale destanı için atıldı

Darıca Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına Yüzme Şampiyonası düzenledi. 2007-2015 doğumlu Darıca’da oturan gençlere yönelik düzenlenen şampiyonada 273 yüzücü yarışırken dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Darıca Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ‘18 Mart Çanakkale Zaferi Yüzme Şampiyonası’ düzenlendi. Darıca Belediyesi Erkekler Havuzunda gerçekleşen şampiyonaya 2007-2015 doğumlu Darıca’da oturan gençler katıldı. Toplam 15 farklı kategoride 273 yüzücünün yarıştığı etkinliğe AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yarışların startını veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, genç sporculara başarılar diledi.

BIYIK: “YÜZME SPORUNU ÖNEMSİYORUZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenledikleri şampiyonaya Darıcalıların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çanakkale Zaferi ile birlikte Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz. Biz de Darıca Belediyesi olarak hem aziz şehitlerimizi bir kez daha hatırlamak hem de tarihimizde önemli bir yeri olan ve tarihin akışını değiştiren Çanakkale destanımızın anısına yüzme şampiyonası düzenledik. Yüzme sporunu önemsiyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüz bünyesinde yüzme branşını kurduk ve pırıl pırıl gençlerimiz yetişiyor” diye konuştu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Toplam 15 farklı kategoride 273 yüzücünün katıldığı yarışlar nefes keserken oldukça heyecanlı ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Yarışlarda ilk 3’e girenlere ödüller verilirken aileler de tribünlerde büyük bir heyecan yaşadı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de genç sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca’da kulaçlar Çanakkale destanı için atıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!