Tahir Büyükakın

Darıca’da Kadınlar Günü İçin Özel Konser

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Belediye korosu kadınlar için konser verdi

Darıca Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu’nun kadınlar günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği özel konser büyük beğeni toplarken adeta kulakların pasını sildi.

Kadınların her alanda aktif ve mutlu bir yaşam sürmeleri için çalışan Darıca Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara yönelik özel bir konser düzenledi. Darıca Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu’nun kadınlar günü etkinlikleri kapsamında koro şefi Kıymet Şen yönetiminde verdiği ‘Kadın Bestekarlarımız ile Bir Nefes’ adlı konser, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşirken etkinliğe Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık’la birlikte Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Darıca Belediyesi İskoliye Sanat Akademisi bünyesinde eğitim gören kursiyerlerden oluşturulan koro, Türk müziğinin önemli eserlerini Darıcalı kadınlar için sergilerken koronun sahne performansı izleyenlerden tam not aldı.

BAŞKAN BIYIK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, konser öncesi selamlama konuşması yaparken kadınlar gününü kutladı. Kadınların toplum içindeki rolünü arttırmak için çalıştıklarını ve bu kapsamda kadınlara yönelik projelere önem verdiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Öncelikle hayatımızın her anında canla başla emek vererek sevgileri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren kıymetli kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum. Darıca Belediyesi olarak kadınları önemsiyor ve güçlü kadın güçlü Darıca anlayışıyla projeler geliştiriyoruz. Bu özel ve anlamlı gün dolayısıyla güzel bir konser etkinliği düzenledik. Darıca Belediyesi olarak oluşturduğumuz koronun sahne alması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Kadınlara yönelik çalışmalarımız ve projelerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca’da Kadınlar Günü İçin Özel Konser

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!