Tahir Büyükakın

Darıca Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Darıca Belediyesi, vatandaşları arayıp “Çocukları giydirmek için destek istiyoruz” diyerek para toplayan şebekeye karşı vatandaşları uyardı.

Darıca Belediyesi, son günlerde kendilerini özel kalem müdürü olarak tanıtan ve “Çocukları giydiriyoruz. Belediye Başkanımızın selamı var desteklerinizi bekliyoruz” diyerek para isteyenlere karşı vatandaşları uyararak dikkatli olmaya davet etti. Belediyenin sosyal yardımları kendi bünyesinde yaptığının hatırlatıldığı açıklamada son günlerde şikayetlerin arttığı ifade edilerek, “Darıca Belediyesi olarak vatandaşlardan hiçbir şekilde para talebinde bulunmamaktayız. Belediyeden aradığını iddia ederek para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve bu tür kişileri hemen güvenlik güçlerine bildirmenizi önemle rica ederiz. Bu tür ve benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını tavsiye ederiz” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!