Tahir Büyükakın

Darıca Arya Müzik Okulu’nun büyük başarısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca’nın ilk ve tek resmî müzik okulu olan Özel Darıca Arya Müzik Kursu’nun Ulusal Piyano Yarışması’na katılan öğrencileri, iki Türkiye 1.’liğinin yanısıra bir de 2.’cilik elde ettiler.

 Tekirdağ’da düzenlenen, ‘’ Genç Yetenekler Buluşuyor’’ Bilsem Ulusal Piyano Yarışması’na katılan  Özel Darıca Arya Müzik Kursu’nun öğrencileri, 1000’e yakın katılımcı arasında iki Türkiye 1.’liğinin yanısıra bir de 2.’cilik elde ettiler.

Pandemi koşulları nedeniyle online olarak düzenlenen ulusal piyano yarışmasında Yaygın Eğitim İlkokul kategorisinde Arya Müzik Okulu’nun öğrencisi Eren Fındıkçı Türkiye 1.’si olurken, aynı katagoride yarışan Şimal Reyda Aydın’da Türkiye 2.’si oldu.

Yine, Arya Müzik Okulu’nun Piyano bölümü öğrencisi Zeynep Özay ise ortaokul katagorisinde katıldığı yarışmada Türkiye 1.’si oldu.

Arya Müzik Okulu Kurucu Müdürü Tuğçe Gündüz , Türkiye genelinde 2 birincilik ve 1 ikincilik alan öğrencilerine desteklerini esirgemeyen öğretmenlerine ve velilerine teşekkürlerini iletti.

Tuğçe Gündüz, daha sonra dereceye giren öğrencilerine belgelerini takdim etti 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca Arya Müzik Okulu’nun büyük başarısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!